NAJSRETNIJI DANI

FOTO: SKINULA SE DO KRAJA KAKO BI SVIMA POKAZALA TRUDNIČKI TRBUŠČIĆ Beyoncé je začela umjetnom oplodnjom pa već zna i spol blizanaca koje će roditi

 beyonce.com

Samo dan nakon što je 35-godišnja američka glazbena diva Beyoncé Knowles objavila da je trudna i da čeka blizance, Radar Online piše kako je pjevačica, koja je silno htjela ponovno roditi, bila na umjetnoj oplodnji.

Beyoncé je navodno dugo pokušavala ostati u drugom stanju, ali bezuspješno, pa su se ona i suprug, 47-godišnji reper Jay Z, odlučili za medicinski potpomognutu oplodnju.

Zadržali su jedan ženski i jedan muški embrij pa će njihova petogodišnja kći Blue Ivy Carter dobiti i mlađeg brata i sestru.

Iako se šuškalo da im je brak u krizi zbog Jay Z-jeve navodne nevjere, čini se kako je glazbeni par zaljubljen baš kao na početku veze.

Beyoncé je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavila seriju trudničkih provokativnih fotografija - na nekima je potpuno gola, a obožavatelje su najviše oduševile one s Blue Ivy, koja se najviše veseli prinovama u obitelji.

Pjevačica je fanovima pokazala i kako je njezina majka Tina Knowles izgledala dok je bila trudna s njom.

Prije nego što je rodila Blue Ivy, višestruka dobitnika prestižne nagrade Grammy imala je spontani pobačaj.

To joj je, rekla je u jednom intervjuu, bilo najbolnije iskustvo u životu, a pregolemu tugu zbog gubitka bebe opjevala je u baladi 'Heartbeat'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 02:20