KATE PONOVNO SRETNA

FOTO: SLAVNU GLUMICU UHVATILI U STRASTVENOM POLJUPCU U NOĆNOM KLUBU Zabavljala se sa 15 godina mlađim: 'Bili su poput zaljubljenih tinejdžera'

 
Kate Beckinsale i Jack Whitehall
 Profimedia, AKM-GSI

Kate Beckinsale i Jack Whitehall snimljeni su u subotu u karaoke baru u strastvenom zagrljaju. Premda službeno nisu još komentirali svoj odnos, 45-godišnja glumica i 15 godina mlađi komičar ne skrivaju da među njima postoji kemija pa nisu mogli odoljeti ni strastvenim poljupcima dok su uživali u izlasku i društvu.

Beckinsale i Whitehall odlučili su iskoristiti subotu za izlazak, a partijali su u noćnom klubu Blind Dragon u Los Angelesu, piše Daily Mail. Prije toga večerali su u poznatom restoranu Craig's u Zapadnom Hollywoodu gdje zalaze brojni poznati, no mjesto su napustili odvojeno kako ih ne bi fotografirali.

Kate je izgledala senzacionalno u vrućim crnim hlačicama i mrežastim čarapama. Seksipil su pojačale čizme na petu iznad koljena i bijela ležerna košulja.

- Bili su poput zaljubljenih tinejdžera i nisu ni pokušavali sakriti kako se osjećaju. Gotovo su sjedili jedan drugome u krilu u separeu noćnog kluba i smijali se. Kate se u više navrata naslonila na njega, smijala se njegovim šalama, a on ju je grlio. Na kraju su se strastveno počeli ljubiti - rekao je izvor.

Glumica se nakon izlaska s komičarem uputila u njegov hotel.

FOTOGALERIJA: Vrući izlazak Kate Beckinsale i Jacka Whitehalla

Beckinsale se prije dvije godine razvela od redatelja Lena Wisemana nakon 12 godina braka. Iako su navodno ostali u prijateljskim odnosima, vijesti o razvodu bile su popraćene vijestima o njegovoj nevjeri. Navodno ju je ostavio zbog 18 godina mlađe glumice. Prije njega bila je u braku s glumcem Michaelom Sheenom od kojeg se razvela 2003. S njim ima 19-godišnju kćer Lily.

Čini se kako je i Kate odlučila propale veze ostaviti iza sebe i prepustiti se osjećajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:08