ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

FOTO: STIŽE JOŠ JEDNA CELEBRITY BEBA? Katy Perry u pripijenoj haljini pokazala zaobljeni trbuščić, fanovi uvjereni da je trudna s britanskim glumcem

 
Katy Perry i Orlando Bloom
 Profimedia, UPI

U Los Angelesu je u srijedu navečer održana svečana premijera nove TV serije "Carnival Row" u kojoj glume Orlando Bloom, Cara Delevingne, David Gyasi, Karla Crome i mnogi drugi.

Glavne zvijezde na crvenom tepihu bili su 42-godišnji Bloom i njegova zaručnica, američka pjevačica Katy Perry (34).

Par ni pred kamerama nije skrivao svoju zaljubljenost, a osim poljubaca i nježnih dodira, javnost je dan poslije premijere uvelike komentirala i izgled popularne glazbenice.

Cast member Orlando Bloom and his fiance, singer Katy Perry attend the premiere of the motion picture fantasy thriller
Profimedia, UPI
Katy Perry i Orlando Bloom

Katty je, naime, nosila pripijenu haljinu koja je, osim dekoltea, otkrila i njezin zaobljeni trbuščić, zbog čega su mnogi zaključili da je Amerikanka trudna. Ni ona ni britanski glumac još nisu komentirali šuškanja o prinovi, ali djeca su definitivno tema o kojoj su već ozbiljno razgovarali.

- Katy je zapravo htjela pričekati s majčinstvom do poslije vjenčanja, ali na neke stvari ipak ne možete utjecati - objavio je nedavno Life & Style Magazine.

Inače, par se zaručio na Valentinovo ove godine, a zaljubili su se u siječnju 2016.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Orlando je u nedavnom intervjuu izjavio kako mu je intimnost iznimno važna u vezi, a hvalio je i seks s partnericom s kojom namjerava uploviti u bračnu luku.

- Naravno, za zdrav i kvalitetan odnos bitne su i sitnice, male stvari koje svaki dan činite jedno za drugo. Mi, primjerice, kod kuće imamo ploču na kojoj si redovito pišemo ljubavne poruke - otkrio je Bloom.

Cast member Orlando Bloom and his fiance, singer Katy Perry attend the premiere of the motion picture fantasy thriller
Profimedia, UPI
Katy Perry i Orlando Bloom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:56