U FIT FORMI

FOTO: SVI POGLEDI NA PLAŽI BILI SU USMJERENI PREMA SEKSI SRPKINJI Bivša tenisačica Ivanović rodila dvoje djece, ali i dalje izgleda kao s naslovnice

 
 Profimedia

Nekadašnju najbolju srpsku tenisačicu i osvajačicu Roland Garrosa, Anu Ivanović, fotografi su snimili kako s obitelji uživa u ljetnim radostima na jednoj plaži na Mallorci u Španjolskoj. Bila je u društvu jednog od dvojice sinova koje je dobila u braku sa suprugom, nogometašem Bastianom Schweinsteigerom.

Ivanović je nosila plavi kupaći kostim, koji joj je odlično pristajao te je pokazala da je i nakon rođenja dvojice sinova u odličnoj formi i zavidnog izgleda na kojem bi joj pozavidjele i mnogo mlađe djevojke.

Ana je inače sklona prirodnom izgledu, a kako je otkrila u intervjuima, formu održava redovitim treninzima i jogom.

Bivša sportašica vilu na Mallorci kupila je prije 12 godina, a prošle godine započela je renoviranje kuće. Vila je sagrađena 1998. godine, a uz prostranu unutrašnjoj posjeduje i veliki bazen i teniski teren.

Ivanović je, također, jučer na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom te najavila objavljivanje dokumentarca u kojem je glavna zvijezda upravo njezin muž.

Pored priče o uspješnoj nogometnoj karijeri, dokumentarac će pokazati i do sada neviđene trenutke njihova privatnog života.

Par je u vezi od 2014. godine, a 2016. su stali pred oltar u Veneciji. U ožujku 2018. dobili su sinčića Luku, a početkom rujna prošle godine i Leona.

Na upit želi li da joj sinovi budu tenisači poput nje ili nogometaši poput svog slavnog tate, jednom je prigodom odgovorila: "Pustit ću ih da izaberu sami, ali definitivno bih voljela da se bave sportom".

Ana je šokirala javnost kada je 2016. godine objavila da se povlači iz tenisa. Osvajačica Roland Garrosa iz 2008. tu je vijest tada podijelila s javnošću na svojoj stranici na Facebooku, a kao razlog je navela brojne ozljede koje su je pratile posljednjih godina karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:31