UVIJEK ORIGINALNA

FOTO: SVI SU SE TRUDILI SREDITI, JEDINO JE ONA PRIREDILA SHOW Pjevačica pretvorila crveni tepih u vlastitu pozornicu i izvela - striptiz!

 
 Profimedia, Backgrid USA

Teško se može govoriti o modi u 21. stoljeću, a da se pritom ne spomene Lady Gaga. Pjevačica je dosad već srušila toliko tabua, društvenih konvencija i propisanih pravila da je bilo za očekivati da će i na ovogodišnjoj Met Gali pripremiti nešto posebno.

Zvijezda je crveni tepih njujorškog Muzeja umjetnosti Metropolitan u ponedjeljak pretvorila u vlastitu pozornicu. I to onu koju bi malo tko očekivao - striptiz pozornicu.

Naime, 33-godišnjakinja je stigla u masivnoj ružičastoj haljini Brandona Maxwella s golemim šlepom i instalacijom na glavi. No, to je bio tek početak metamorfoze koju je Gaga izvela na crvenom tepihu.

Pomoćnici su ubrzo s nje, dok je pozirala, strgnuli gornji dio da bi ostala u jednostavnoj crnoj haljini bez naramenica. Dobila je i crni kišobran u ruku s kojim je neko vrijeme paradirala pokazujući brojne tetovaže na tijelu, a onda je otkrila da ispod nosi još jednu haljinu - opet ružičaste boje. Ona je pak naglasila njezin dekolte, a pozirajući fotografima igrala se s golemim starinskim mobitelom u ruci.

Naravno, najprovokativniji dio ostavila je za kraj, kad je skinula i treću haljinu te ostala samo u donjem rublju. Doduše, nije se radilo o klasičnom donjem rublju, već o kompletu optočenom kristalima koji se slagao s njezinim štiklama. Taj je posljednji look upotpunila mrežastim čarapama i pozirala na stepenicama.

FOTOGALERIJA: Striptiz Lady Gage na crvenom tepihu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:58