'DOŠLE SU ZABAVLJATI IGRAČE'

FOTO: TEAM BUILDING KOJI SE PRETVORIO U 'BUNGA BUNGA' TULUM Razotkrivene manekenke koje su zabavljale nogometaše

 
Amira Paula, Isa Rivera, Marta Tejada; Insert: Marta Tejada u svojoj sobi otvara bocu šampanjca
 INSTAGRAM

Određeni broj nogometaša engleskog kluba Manchester City i te nepoznati broj trećih osoba organizirali su dolazak 22 manekenke s društvene mreže Instagram u luksuzni hotel The Mere Golf Resort u engleskom gradu Knutsfordu kako bi igrači u njihovom društvu mogli tulumariti poslije utakmice s Aston Villom koja se odigrala u nedjelju popodne, piše Daily Mail. Taj se hotel, naime, nalazi blizu domova više igrača Cityja.

David Dixon/The Mere/CC BY-SA 2.0

Djevojke su u spomenuti hotel doputovale avionom, i to prije same utakmice između Cityja i Ville koja je završila sa 6:1 za City.

Daily Mail piše da je postojala pretpostavka da je trener Cityja Pep Guardiola odobrio tulum. Vjeruje se da su osobe bliske klubu organizirale tulum, no nije poznato je li Guardiola znao da će tulumu prisustvovati i manekenke.

Manekenke i Instagram ličnosti Amira Paula, Marta Tejada, Isa Rivera i Chiara Battola na svojim su Instagram profilima i Instagram Pričama dokumentirale boravak u hotelu The Mere Golf Resort, međutim sve su u međuvremenu svoje Instagram profile prebacile na "privatno" što znači da njihove objave mogu vidjeti samo njihovi pratitelji. Rivera je svoj Instagram profil ili obrisala ili ga nikada nije ni imala.

Na fotografijama koje su spomenute djevojke objavile moglo se vidjeti da su u hotelu uživale u komfornim sobama u kojima se noćenje plaća nešto više od 1.300 kuna te da su bile odjeve u izazovne večernje haljine.

INSTAGRAM
Isa Rivera
INSTAGRAM
Amira Paula
INSTAGRAM
Amira Paula

Jedan je izvor za The Sun rekao da je tulum u Knutsfordu zapravo odgođena Božićna zabava koja se planirala i organizirala mjesecima. "Mislim da će se njihove (supruge i djevojke) iznenaditi kada čuju da su te djevojke bile pozvane na tulum, a one nisu", rekao je izvor i dodao da je moguće da su djevojke članice Cityjeve navijačke skupine iz talijanskog grada Milana. "Bilo kako bilo, jako su lijepe i izgledalo je kao da su se lijepo provele. Pretpostavljam da su se i igrači lijepo proveli."

Paula tijekom boravka u Engleskoj na svom Instagram profilu nije ništa obavljivala, a na putovanje je otišla s prijateljicom. Tejada je na Instagramu objavila video na kojem se može vidjeti kako otvara bocu šampanjca.

INSTAGRAM
Marta Tejada
INSTAGRAM
Marta Tejada
INSTAGRAM
Marta Tejada
INSTAGRAM
Marta Tejada

Talijanska televizijska voditeljica Chiara Giuffrida objavila je nekoliko fotografija ispred The Mere Golf Resorta, međutim tih fotografija na njezinom Instagram profilu više nema. No, za razliku od drugih djevojaka, ona svoj profil nije prebacila na "privatno".

INSTAGRAM
Chiara Giuffrida

Daily Mail piše da je Rivera objavila video na kojem se može vidjeti kako neke od spomenutih djevojaka uživaju u doručku. Na jednoj od fotografija moglo se vidjeti kako Battola uživa u kupanju. The Sun piše da Paula i njezina prijateljica prilikom odlaska iz hotela nisu komentirale navode da su tamo tulumarile sa Cityjevim nogometašima.

INSTAGRAM
Chiara Battola

The Sun piše da su djevojke u hotelu ostale jedan dan duže kako bi vidjele kako izgleda noćni život u Manchesteru.

Glasnogovornik kluba nije odgovorio na upit Daily Mail o tulum, a jedan je izvor iz kluba porekao da su igrači Cityja tulumarili s djevojkama. Jedan je talijanski portal napisao da su djevojke otputovale u Englesku kako bi "zabavljale" igrače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 21:37