NITKO NIJE SAVRŠEN

FOTO: 'TI SI MOJ LIJEK OD ANOREKSIJE, ZBOG TEBE POLAKO UČIM VOLJETI SEBE' Plus size manekenka pokazala ono čega se druge žene srame i postala hit

 Getty Images

Ashley Graham ponosno nosi konfekcijski broj 46 i ne zamara se strogim modnim pravilima koja i dalje tvrdoglavo zahtijevaju od žena da budu mršavice bez ijedne mane.

Pozirala je za časopise Elle, Vogue, Glamour i Harper's Bazaar, a bila je i prva plus size manekenka koja je u kupaćem kostimu krasila naslovnicu kultnog Sports Illustrateda.

Iako njezino tijelo za takve editorijale dorađuju i 'peglaju' u photoshopu, 28-godišnja Ashley na društvenim mrežama pokazuje se u pravome svjetlu - tako je s godišnjeg odmora na Filipinima objavila neretuširanu fotografiju i oduševila žene diljem svijeta.

'Vježbam, trudim se jesti zdravo i naučila sam voljeti svoje tijelo. Ne sramim se celulita i izbočina na svojoj koži. Nemojte ni vi', napisala je Graham ispod fotografije na kojoj su njezina 'nesavršena' bedra u prvome planu.

Pratitelje na društvenoj mreži njezina doza iskrenosti i hrabrosti doslovce je bacila u trans. Američkoj plus size manekenki javljaju se žene sa svih kontinenata i svjedoče koliko im je promijenila živote.

'Ovako izgleda prava žena s kojom se 'mi obične smrtnice' možemo i moramo poistovjetiti. Ponosna sam i sretna što moje kćeri upravo u tebi vide uzor. Nisi ni svjesna koliko svojim porukama da se treba voljeti bez obzira na nedostatke i kritike okoline utječeš na druge. Tvoje pozitivne riječi najviše su mi pomogle u dugogodišnjoj borbi s anoreksijom. Zbog tebe polako, ali sigurno učim voljeti sebe', napisale su Ashley obožavateljice i poručile joj da i dalje nastavi ovako.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:38