HANA NOKA

FOTO: TKO JE ATRAKTIVNA CRNKA KOJA JE PLIJENILA PAŽNJU U PULI? Manekenka i glumica dubokog dekoltea nedavno je napisala knjigu o ilirskoj kraljici

 
 Danijel Bartolić / Cropix

Na svečanom otvorenju Pula film festivala u subotu navečer pred premijeru filma ‘General’ Antuna Vrdoljaka pažnju je vjerojatno najviše plijenila atraktivna crnka s haljinom dubokog dekoltea, Hana Noka.

Radi se o manekenki, glumici i spisateljici albansko-kosovskog porijekla rođenoj u Istanbulu. Svestrana ljepotica na svojoj službenoj stranici i Facebooku navodi da tečno govori engleski, hrvatski, turski i albanski, a manekenstvo i modeling, čime se bavi od sedme godine, vješto je iskoristila za usmjeravanje karijere.

FOTOGALERIJA: Hana Noka na otvorenju Pula film festivala

Počela je kao dijete glumiti u reklamama, a ubrzo su došli i prvi manekenski ugovori s kompanijom Pars McCann Erickson. Nije prošlo dugo, a već je hodala po brojnim europskim modnim pistama i krasila brojne naslovnice magazina što joj je pak otvorilo vrata za glumačke i voditeljske angažmane u Hrvatskoj, Turskoj, na Kosovu, u Irskoj, Velikoj Britaniji i SAD-u. Bila je članica žirija na izboru Miss Universe Hrvatska 2017., a dvije godine zaredom angažirali su je na prestižnom Tjednu mode u Los Angelesu.

Diplomirala je na koledžu Griffith u Dublin novinarstvo i vizualne medije. Nedavno je objavila svoju prvu knjigu ‘Besa Po’, priču o ilirskoj kraljici Teuti, njezinim vojnim pothvatima, a upleten je i ljubavni zaplet.

View this post on Instagram

Good morning

A post shared by HANA NOKA (@hannanoka) on

Kako navodi IMDb, iza sebe zasad ima četiri uloge, no ‘General’ joj je prva uloga u dugometražnom filmu. Posebno je ponosna što tu glumi uz Gorana Višnjića, popularnog glumca iz ‘Hitne službe’, kako piše na svojoj stranici, i Armanda Assantea.

Živi u Los Angelesu s mužem koji je prati na putovanjima.

View this post on Instagram

#Pink date

A post shared by HANA NOKA (@hannanoka) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:29