RAZLIČITI STILOVI

FOTO: TRI SENZACIONALNA STAJLINGA MEGHAN MARKLE ZA KRAJ PACIFIČKE TURNEJE Dan nakon gafa s etiketom vojvotkinja ponovno obara s nogu

 
 Profimedia, Press Association, TEMP Rex Features

Unatoč trudnoći Meghan Markle vrlo uspješno drži korak sa suprugom, princom Harryjem, na njihovoj prvoj međunarodnoj kraljevskoj turneji po Južnom Pacifiku. Dvotjedno putovanje polako se približava kraju pa su Meghan i Harry iz Tonge stigli u Sydney gdje će zaključiti turneju.

Vojvotkinja od Sussexa prije puta je potvrdila da je trudna, no to je nije spriječilo da izdrži naporan tempo. Doduše, prije nekoliko danas su odlučili da malo uspori pa je nekoliko obaveza i sastanaka preskočila, no to je zanemariva brojka u odnosu na sva mjesta koja su posjetili i sve ljude s kojima su se susreli.

Za sastanak s premijerom Tonge Meghan je odabrala pamučnu haljinu s bijelo zelenim prugama australskog dizajnera Martina Granta. U haljini koja stoji nešto više od 10.000 kuna očarala je domaćine koji su za nju i supruga izradili posebne tradicionalne ogrlice od cvijeća.

Nakon niza susreta Meghan se presvukla u nešto ležerniju haljinu Veronice Beard po cijeni od oko 4.000 kuna. No, vojvotkinja je i dalje izgledala senzacionalno, a ovime je potvrdila da je jarko plava jedna od boja koje joj najljepše stoje.

FOTOGALERIJA: Tri senzacionalne haljine Meghan Markle

Nakon još nekoliko posjeta kraljevski se par uputio u Sydney gdje su bili gosti na glamuroznoj dodjeli nagrada Australian Geographic Society Awards. Meghan je ovdje doista ostavila bez daha izborom haljine.

U subotu ih očekuje svečano zatvaranje Invictus igara koje je osnovao princ Harry, a time završava njihova turneja po Južnom Pacifiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:42