POD STROGIM MJERAMA OSIGURANJA

FOTO: UDALA SE AMERIČKA GLUMICA JENNIFER LAWRENCE Na vjenčanje došli brojni poznati, uključujući i Siennu Miller, Emmu Stone te pjevačicu Adele

 
Jennifer Lawrence i Cooke Maroney
 TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Američka glumica Jennifer Lawrence (29) u subotu se u američkom gradu Newportu u saveznoj državi Rhode Island vjenčala za trgovca umjetninama Cookea Maroneyja (34), piše časopis People.

Vjenčanju u luksuznoj vili Belcourt prisustvovalo je 150 gostiju, a među njima su bili i britanska pjevačica Adele, američki filmski redatelj David O. Russell, britanska glumica Sienna Miller, američka glumica Cameron Diaz, američka komičarka Amy Schumer, američka glumica Emma Stone, američka poduzetnica i bivša glumica Ashley Olsen te američka reality zvijezda Kris Jenner.

Na tulumu poslije vjenčanja svirao je bend The Ruckus.

FOTOGALERIJA: Prizori s vjenčanja Jennifer Lawrence

Kako piše Daily Mail, osiguranje na vjenčanju je bilo dosta strogo. Cijelo je imanje bilo čuvano, a svi su se gosti morali prijaviti po dolasku. Također, veliki crni paravani i lažno raslinje koristilo se kako bi se znatiželjnima onemogućilo da išta vide. Prema pisanju časopisa People, Lawrence je sudbonosno "da" rekla u Diorovoj vjenčanici.

Jenner je fotografirana kako po odlasku s vjenčanja sa svojim dečkom Coreyjem Gambleom kupuje hranu u specijaliziranom kamionu koji je bio parkiran nedaleko od vile Belcourt.

Hitna je pomoć u subotu popodne intervenirala u vili jer je neimenovana osoba doživjela napad. Osoba je potom odvezena u obližnju bolnicu.

Family and friends arriving for the wedding. Actress Jennifer Lawrences wedding to Cooke Maroney is rtaking  place at Belcourt Mansion in Newport, Rhode Island this weekend. Photos of the mansion taken on October 19th, 2019. There could be over 150 guests to attend.
Photo by Richard Harbus for Mega Photo.
19 Oct 2019
 Actress Jennifer Lawrences wedding to Cooke Maroney is rtaking  place at Belcourt Mansion in Newport, Rhode Island this weekend. Photos of the mansion taken on October 19th, 2019. There could be over 150 guests to attend.
Photo by Richard Harbus for Mega Photo., Image: 477909898, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Richard Harbus / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Richard Harbus / MEGA / Mega Agency / Profimedia

O ljubavnoj vezi Lawrence i Maroneyja piše se od lipnja 2018. godine, a par se zaručio u veljači ove godine. Lawrence je baš u to vrijeme tijekom večere s Maroneyjem u jednom njujorškom restoranu viđena s "ogromnim prstenom".

Lawrence je u lipnju ove godine tijekom gostovanja u podcastu "Naked with Catt Sadler" voditeljice Catt Sadler rekla da je Maroney "najbolje ljudsko biće koje je ikada upoznala".

"Stvarno je, a i postaje još bolje", rekla je Lawrence te pojasnila zašto se odlučila pristati na prosidbu. "Ne znam, počela sam s osnovama, 'kako se osjećam?', 'je li dobar?', 'Je li prijazan?' Jednostavno, on je taj. Znam da to zvuči glupo, ali on jednostavno je - znate. On je najbolja osoba koju sam upoznala i velika mi je čast što ću postati Maroney."

Lawrence je možda pristala na brak, međutim rekla je da o tome nije razmišljala kada su se upoznali. "Tada nisam bila spremna", rekla je Lawrence u podcastu. "Tek sam upoznala Cookea i htjela sam se vjenčati za njega. Htjeli smo se vjenčati i predati jedno drugom."

Glumica je dodala da joj je Maroney "najbolji prijatelj". "Želim ga legalnim putem vezati za sebe, i to zauvijek. Na svu sreću, postoji papirologija koja mi to omogućava. Pronađete najdražu osobu na planetu i kažete, 'ne možeš otići!'"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:28