RITA ORA U IZLASKU

FOTO: ULTRA SEKSI IZDANJE KOSOVSKE PJEVAČICE Kupila je novi stan, susjedi su joj Beckhamovi i Robbie Williams, a ona blista kao nikad prije

 
 Profimedia, Goff Photos

Rita Ora nedavno je preselila u svoj novi dom u Londonu, u Holland Parku, gdje su joj novi susjedi Beckhamovi, Simon Cowell i Robbie Williams. Lijepu pjevačicu paparazzi su uhvatili kako izlazi iz svog novog stana u neobičnoj odjevnoj kombinaciji.

Premda smo navikli na njezina neobična izdanja, posebno na pozornici, Rita Ora povremeno ipak uspije izazvati reakciju modnom kombinacijom.

Tako je bilo u srijedu navečer kad je iz stana izašla u haljini koja podsjeća na lik Natalie Portman u fillmu ‘Crni labud’.

27-godišnjakinja je odjenula prozirnu bijelu haljinu, prekrivenu resicama i perjem norveškog dizajnera Kristiana Aadnevika. Uz to je kombinirala minimalističke sandale s tankim remenčićima i prljavo rozi Max Marin kaput koji košta više od 26.000 kuna.

FOTOGALERIJA: Rita Ora u prozirnoj haljini

I ne bi to sve skupa bilo toliko drugačije da haljina nije posve prozirna i da je Rita Ora odjenula grudnjak. No, pjevačica je hrabro iskoračila golih grudiju koje su se jasno vidjele ispod haljine dok je perje letjele naokolo dok je hodala prema automobilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:04