BUJNE KRASOTICE

FOTO: VRUĆE PAPARAZZO FOTOGRAFIJE S LUKSUZNIH SVJETSKIH DETINACIJA Pogledajte kako odmaraju slavni nogometaši i njihove atraktivne partnerice

 
 Profimedia, Mavrixphoto, INSTAR Images, Backgrid USA

Premda su njihova imena možda pamtljivija, djevojke i supruge slavnih nogometaša ipak plijene više pažnje na plažama.

Ako je suditi prema paparazzo fotografijama, ovogodišnji hit su Barbados, Miami i Grčka gdje su na odmoru uhvaćena mnoga poznata imena. Iako većina koristi ljetni period za zajednički ili obiteljski odmor, neki su se parovi odlučili razdvojiti i uživati s prijateljima.

Primjerice, Cora Gauthier, djevojka Karima Benzema, nije prošla neprimjetno u minijaturnom ružičastom bikiniju u Tulumu u Meksiku. Neko vrijeme je sama na odmoru provela i Coleen Rooney, no s obitelji su neko vrijeme proveli i zajednički odmor na Barbadosu.

Lijepa Malena Costa, djevojka Marija Suareza, i Melissa Satta, djevojka Kevina-Princea Boatenga, u minijaturnim bikinijima plijenile su pažnju čak i u zagrljaju svojih odabranika u Miamiju. Za obiteljiski odmor odlučili su se Gigi Buffon koji je uživao sa surpugom i sinom u Italiji, te još jedna talijanska legenda Francesco Totti čija je supruga Ilary Blasi jednako tako plijenila pažnju na odmoru u Italiji.

FOTOGALERIJA: Slavni nogometaši na odmoru s atraktivnim partnericama

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:33