SEKS BOMBE

FOTO: VRUĆI DAN U MIAMIJU Najpoznatija braća na svijetu sa svojim ljepšim polovicama na jahti mamili poglede, ali dame su ipak u prvom planu

 
 Profimedia

Nick Jonas i Priyanka Chopra, u ovom trenutku možda najpoznatiji par na svijetu, čije vjenčanje nije silazilo s naslovnica portala, odmaraju se u Miamiju, a pridružili su im se njegov brat Joe Jonas i njegova zaručnica Sophie Turner.

Pregršt fotografija iz Miamija objavili su na svojim Instagram profilima, ali one najatraktivnije, na kojima su popularne glumice u kupaćim kostimima ulovili su paparazzi.

Nick Jonas je popularni američki pjevač, ali i glumac, koji je zajedno sa svojom braćom Joeom i Kevinom činio bend Jonas Brothers. nakon toga je započeo uspješnu solo karijeru. Glumicu Priyanku Chopru oženio je u prosincu prošle godine na raskošnom vjenčanju, a detalji i trošak svečanosti tjednima su bili top tema showbiz rubrika.

Chopra, inače bivša Miss svijeta za 2000. godinu, jedna je od najuspješnijih i najplaćenijih glumica Bollywooda i snimila je preko 50 filmova.

Magazin Time proglasio ju je jednom od najutjecajnijih osoba za 2016. godinu, dok ju je magazin Forbes prošle godine uvrstio na listu stotinu najmoćnijih žena svijeta. Osim uspješne karijere u Bollywoodu, Chopra se probila i na američko tržište nastupom u seriji Quantico te filmovima Ventilator, Baywatch i A Kid like Jake.

Zaručnica Joea Jonasa Sophie Turner glumica je iz hit serije 'Igra prijestolja'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sucker vibes in Miami.

Objavu dijeli Nick Jonas (@nickjonas)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:49