ZANOSNA MANEKENKA

FOTO: ZAMALO JE POKAZALA PREVIŠE Zgodna Charlotte se opustila na odmoru u bikiniju, tražila pravu pozu na ležaljci, sve su zabilježile kamere

 
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka i glumica koja je svjetsku slavu stekla kao zvijezda Instagrama, Charlotte Mckinney, opustila se na odmoru u Miamiju i zabavila paparazze.

Otkako se 2015. pojavila u reklami za hamburgere All Natural Burger, emitiranoj u poluvremenu Superbowla, Mckinney ne prestaje plijeniti pažnju. Tako je 26-godišnjakinja bila u središtu pažnje i u subotu kad se opustila na odmoru u Miamiju.

Ljepotica je tražila idealan položaj za ležanje uz bazen u minijaturnom crnom bikiniju pa je tako pokazala možda i više od onoga što je namjeravala.

FOTOGALERIJA: Charlotte Mckinney u bikiniju

Mckinney je odrasla u Orlandu na Floridi. Školu nije završila jer je odustala sa 17 godina i posvetila se manekenstvu. Kako nije imala previše sreće s agencijama, odlučila se sama promovirati kroz Instagram i uspjela. Njezin atraktivan profil završio je u magazinu Esquire nakon čega je uslijedio svjetski uspjeh i angažmani za poznate svjetske brendove. Pojavila se u adaptaciji ‘Baywatcha’ i danas ima 1,4 milijuna pratitelja na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 04:06