KUĆA U ENGLESKOJ

FOTO: ZAVIRITE U LUKSUZNO IMANJE GEORGEA MICHAELA Britanci otkrili da je pjevač tri tjedna prije smrti otišao na misteriozno putovanje

 Profimedia, INSTAR Images

Poznati pjevač George Michael posljednjih je godina izbjegavao medije i javnost, a umro je iznenada sa 53 godine na božićno jutro u svom domu u Engleskoj.

Kako pišu britanski mediji, tri tjedna nakon njegove smrti procurila je informacija da je Michael, zajedno s dečkom Fadijem Fawazom i njegovim ocem, privatnim avionom odletio u Beč u Austriju doktorima koji su mu 2011. navodno spasili život kad je bolovao od teške upale pluća. 53-godišnji pjevač je išao na pregled zbog zdavstvenih problema čiji detalji nisu otkriveni. Tad je Fawaz medijima rekao da su u studenom prošle godine putovali ondje zbog prodaje nekih stvari.

Njegova kuća smještena je u selu duge povijesti Goring-on-Thames, u kojem je svojedobno boravio i Oscar Wilde. Imanje se nalazi odmah kraj rijeke i oko sat vremena vožnje od Londona, a datira iz 16. stoljeća.

Vrata svog doma Michael je otvorio poznatoj američkoj voditeljici Oprah Winfrey još 2006. Godine i na njima se vidi da impozantna građevina obiluje vidljivim starim gredama na stropovima i brojnim kaminima.

Sam je rekao da mu je omiljena prostorija dnevna soba koja je opremljena još uvijek originalnim gredama i kaminom, a ondje je smjestio i svoj najdraži predmet - klavir.

Knjižnica mu je puna antiknih knjiga koje je navodno dao kupiti ‘na kile’ i nisu odraz njegovih intelektualnih interesa, piše Variety. Najmodernije u cijeloj kući uređena je kuhinja koja ima ogromnu radnu plohu i najmodernije aparate.

Kuću okružuje uređeni vrt s fontanama i voćnjakom, crkvica iz 10. stoljeća, bazen i kuća za goste. Navodno je upravo zbog eksterijera odabrao ovo imanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:51