RONALDO NA MADEIRI

FOTO: ZAVIRITE U VILETINU U KOJOJ PORTUGALSKA SUPERZVIJEZDA ČEKA KRAJ PANDEMIJE Ronaldo luksuzno zdanje plaća četiri tisuća eura tjedno

 
 IMP Features / IMP Features / Profimedia

U vrijeme karantene zbog pandemije koronavirusa portugalska superzvijezda Christiano Ronaldo navodno se s obitelji boravi u luksuznom zdanju pokraj mora na otoku Madeira.

Juventusov napadač odlučio je napustiti svoj dom u Funchalu, također na Madeiri te se sa svojom Georginom i djecom preselio u ribarsko mjesto Canical gdje je iznajmio vilu sa šest spavaćih soba po cijeni od 4.000 eura na tjedan.

Na svom Instagramu je objavio snimku na kojoj on i njegova partnerica treniraju pokraj kuće sa crvenim krovom i velikim vrtom, potpuno drugačijom od urbanog stana na sedam katova što je kupio prošle godine.

Portugalski list Correio da Manha objavio je fotografije prekrasnog kompleksa u koji je Ronaldo uselio.

FOTOGALERIJA: Ronaldo iznajmio luksuznu vilu za izolaciju

Prema izvješćima iz Italije, Juventus navodno želi da se svi njegovi igrači iz inozemstva vrate u Torino u ponedjeljak kako bi mogli 'odraditi' samoizolaciju od 14 dana prije nego što opet počnu treninzi.

Iznajmljena vila među ostalim ima bazen, šest spavaćih soba, raskošnu vegetaciju, prekrasan pogled na ocean, teretanu, dvije kuhinje i igraonicu za djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:32