LEŽERNA PIPPA

FOTO: ZNALA JE DA PRED KUĆOM DEŽURAJU FOTOREPORTERI Modna ikona uhvaćena bez trunke šminke, no nije se ni pokušala sakriti, dosta joj je svega

 
 Profimedia, Xposurephotos

Miljenica Britanaca, Pippa Middleton, odvažila se izaći iz svog doma u Londonu bez trunke šminke na licu. Premda joj fotoreporteri gotovo kampiraju pred ulazom i iskorištavaju svaku priliku da je snime, Pippa se nije obazirala na objektive, već je u posve opuštenom izdanju izašla na dogovor s prijateljicom.

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea na glasu je kao jedna od važnijih modnih ikona u Engleskoj, no ovaj se put odmaknula od uobičajenog glamura. Ipak, unatoč ležernom izgledu nije odustala od dizajnerskim krpica.

Pippa (34) se s biciklom uputila na dogovor s prijateljicom u ekskluzivnom klubu u Južnom Kensingtonu. Za bicikl je odjenula uske traperice, vunenu jaknu marke Intropia koja stoji 286 funti (oko 2.500 kuna) i gležnjače Stuart Weitzman, piše Daily Mail.

U svibnju ove godine Pippa se udala za 42-godišnjeg imućnog britanskog menadžera Jamesa Matthewsa. Zajedno su uselili u 17 milijuna funti vrijednu kuću u Chelseaju i odonda se Pippa vrlo rijetko pojavljuje na javnim događanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:18