MARIJA KARAN U HOLLYWOODU

FOTO: ZVIJEZDA 'LARINOG IZBORA' U DRUŠTVU NAJVEĆIH LJEPOTICA DANAŠNJICE Čipkastom je haljinom gotovo zasjenila polugolu Kim Kardashian

 
 Profimedia, AKM-GSI, UPI

Jedna od zvijezda ‘Larinog izbora’, srpska glumica Marija Karan, koja je regionalnu adresu prije nekoliko godina zamijenila holivudskom, pojavila se na tradicionalnoj humanitarnoj zabavi Art and Gala u Los Angelesu gdje se našla u društvu najvećih ljepotica današnjice.

Na crvenom je tepihu pozirala sa suprugom Joelom Lubinom, holivudskim producentom i agentom, s kojim je u braku tri godine. Početkom prošle godine postali su roditelji Marca Lea.

Marija je privlačila pažnju u crnoj prozirnoj haljini, posve uskoj i krojenoj tako da prati liniju tijela i ističe obline. Posve prozirne linije na bokovima otkrivaju da ova haljina nije krojena za donje rublje.

Očito bez grudnjaka pojavila se i Kim Kardashian koja je raskopčani crni sako od odijela odjenula na golo tijelo dok je primjerice Naomi Campbell još jednom pokazala što znači elegancija u zlatnoj dugoj haljini.

U galeriji pogledajte kako su se za crveni tepih sredile poznate glumice...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:33