NEKA ČUDNA MODA

FOTO: ZVIJEZDE U KUĆNIM OGRTAČIMA I dok 'obični smrtnici' tako ne idu baciti ni smeće, slavni u 'šlafrocima' šetaju ulicama i crvenim tepisima

 

Već nekoliko sezona gledamo zvijezde kako gradom šeću u pidžama looku, a haljine koje neodoljivo podsjećaju na seksi spavaćice već su osvojile ulice gradova. No, neki poznati su napravili korak dalje pa ulicama gradova šeću ogrnuti u kućne ogrtače.

Ono što je najzanimljivije, neki su čak kućni ogrtač odlučili odjenuti i na crvenom tepihu. Prije par godina Rita Ora na svečanu dodjelu MTV European Movie Awards stigla je "direktno iz kupaonice": u kućnom ogrtaču i s kosom omotanom u ručnik. Naravno nije bila riječ o običnom kućnom ogrtaču.

Iako je na prvi pogled izgledao kao najobičniji ogrtač, pjevačica podrijetlom iz Kosova nosila je kreaciju iz kolekcije brenda Palomo Spain.

Glumica Taraji P. Henson na jednoj se premijeri pojavila odjevena u kućni ogrtač. Međutim, iako izgleda kao ogrtač, ono što je glumica nosila je ustvari - kaput. Dizajnirao ga je Roberto Cavalli, a Taraji ispod nije nosila ništa osim gaćica i grudnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:26