RASPRAVA O POLJUPCU

Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru: ‘Ne razumijem takve roditelje...‘

Jedna od obožavateljica Beckhamovih napisala je da je takav način pokazivanja ljubavi zna šokirati, ali da ga razumije
Harper Beckham s ocem Davidom
 Victoria Beckham/instagram

Obožavatelji bivšeg engleskog nogometaša Davida Beckhama (45) i njegove supruge Victorije (46) dali su se u ozbiljnu raspravu kada je bivša članica pop grupe Spice Girls na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj njezin suprug kćer Harper (9) ljubi u usta, piše Daily Mail.

Fotografija poljupca nastala je dok su David i Harper zajedno skupljali voće, povrće i cvijeće na farmi Daylesford Organic Farm u mjestu Gloucestershire, a obožavatelji obitelji Beckham pitali su se je li prikladno da David baš tako ljubi svoju kćer.

View this post on Instagram

The best daddy? @davidbeckham #HarperSeven X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

"Obožavam vašu obitelj, ali nikada nisam razumjela roditelje koji svoju djecu ljube u usta. Svejedno, sve vam najbolje želim", napisala je jedna korisnica Instagrama. "Molim vas prestanite ljubiti djecu u usta!!!!", nadovezala se druga korisnica. "Zašto je ljubi u usta?", pitala se treća.

Jedna od obožavateljica Beckhamovih koja se uključila u raspravu o poljupcu napisala je da je takav način pokazivanja ljubavi zna šokirati, ali da razumije nevinost tog trenutka.

"Uvijek mi bude nelagodno kada vidim da se bebe i djecu ljubi u usta, međutim sigurna sam da sam i sama to napravila nebrojeno puta, i to bez razmišljanja. Ljudi ljubljenje u usta povezuju s intimnim činom ljubavnika, međutim pripadnici nekih kultura tako pozdravljaju svakoga i znaju razdvojiti osjećaje ljubavi i privrženosti te strasti", napisala je. "Moramo to osvijestiti i ne smije nam to biti čudno zato što to ne shvaćamo."

Brojni su korisnici napisali da fotografija Victorije Beckham ne prikazuje ništa loše te da i oni svoju djecu svih uzrasta ljube u usta. "Hvala ti što si pokazala da je savršeno normalno da otac svoju kćer ljubi u usta kako bi joj pokazao da je voli", napisala je jedna korisnica.

"Ja svoju djecu oduvijek ljubim u usta i nemam nikakvih problema s tim, a nemaju ni oni. I dan danas to radim, a djeca su mi stara 24 i 18 godina. Oni koji smatraju da je to nešto loše trebaju si postaviti pitanje zašto tako misle. To je slatka i nevina gesta", nadovezala se druga.

"On je njezin otac. Ja još uvijek svoju djecu ljubim u usta jer su ona moja i ja ih volim", zaključila je treća.

Ovo nije prvi puta da je objavljena fotografija na kojoj Beckham svoju kćer ljubi u usta. Bivši se nogometaš 2017. godine morao obraniti od zlonamjernih komentara na društvenim mrežama i tada je konstatirao da on i njegova supruga svojoj djeci uvijek daju ljubav i pažnju.

"Svu djecu ljubim u usta", rekao je Beckham tijekom druženja s obožavatelja na Facebooku. "Brooklyna možda ne. On ima 18 godina pa bi mu to bilo malo čudno, ali jako volim svoju djecu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 06:41