RUSKINJA NA ODMORU

Fotografija ‘sibirske tigrice‘ u Dubrovniku zapalila svijet: ‘Ajme, jesi li trudna?!‘

Uistinu, na jednoj od fotografija lijepa je sportašica u širokoj prozračnoj šarenoj haljini u kojoj kao da se nazire trudnički trbuščić
Maria Šarapova
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Maria Šarapova, bivša ruska teniska zvijezda otkrila je na svom Instagramu kojeg prati 4,1 milijuna ljudi kako se odmara u Hrvatskoj.

No kako je na svakoj fotografiji 34-godišnja Ruskinja bila u širokoj odjeći, njezina najnovija objava izazvala je znatiželju fanova koji su joj komentare zatrpali pitanjem - jesi li trudna?

image
Glyn Kirk

I uistinu na jednoj od fotografija lijepa je sportašica u širokoj prozračnoj šarenoj haljini u kojoj kao da se nazire trudnički trbuščić.

image
Instagram

Jesu li slutnje njezinih pratitelja točne, Šarapova nije odgovorila.

Baš kao ni u samom početku, u svojoj prvoj objavi prije četiri dana, otkrila gdje točno ljetuje u Hrvatskoj, ali su fotografije otkrile kako je riječ o Dubrovniku jer slikala je kameni morski bazen koji se nalazi u ispod dubrovačkog hotela Excelsior.

Šarapovu je uistinu fascinirao grad podno Srđa i njegova povijest te je posjetila i Crkvu svetog Ignacija, interesirala se za tradicionalni vez te zlatne alkice.

"Unutar zidina Starog grada u Dubrovniku. Zlatne alkice s početka 1900-ih. Možda su dostupne i na 1stdibbs (e-trgovina antikvitetima, op. a.)?", napisala je Šarapova uz te fotografije spominjući e-trgovinu antikvitetima.

image
Instagram

Zadnja objava je s, kako je naslovila, "hrvatskih otoka" i upravo ta je izazvala pitanja o njezinom potencijalnom majčinstvu.

No Šarapova se nije ni osvrnula na te upite. No otkrila je s kim je u društvu, ako je suditi po tome da je na jednoj fotografiji označila mladu dizajnericu Sofiju Sanchez de Betak, no nje nema na niti jednoj od fotografija.

image
Image Press Agency

Šarapova je inače zaručena za Alexandera Gilkesa, 42-godišnjeg naočitog britanskog poduzetnika, jednog od osnivača Squared Circlesa. Za Gileksa se zaručila krajem 2020., a prema medijskim napisima par je u vezi već duže vrijeme.

image
Alexander Gilkes i Maria Sharapova
Planet Photos/Planet/Profimedia

Gilkes je inače bio od 2012. u braku s prilično uspješnom dizajnericom Mishom Nonoo, no par se razišao 2016., a službeno razveo 2017. godine. Šarapova nije bila ta koja je presudila tom braku, jer je u vezi s Gilkesom od 2018., da bi se nakon dvije godine veze i zaručili.

image
John Donegan

No ono što je sada začudilo jest da se Glkes, čini se nije sa Šarapovom u Hrvatskoj na odmoru, barem se tako čini po njegovoj objaviti na Instagram profilu. Tagirao se u Heckfield Placeu u Velikoj Britaniji i tamo slavi rođendan.

"Nakon gotovo dvije godine vratili smo se vidjeti Blighty (žargonski izraz Britanaca za Veliku Britaniju op. a.) i proslaviti nekoliko iznenađenja i rođendanski vikend za pamćenje. Lijepo je biti doma", napisao je Gileks. Je li mu se Šarapova u međuvremenu uspjela pridružiti, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:53