TIMUR MIROŠNIČENKO

Fotografija ukrajinskog komentatora Eurosonga slama srca: Pogledajte uvjete u kojima je izvještavao

Prvu polufinalnu večer za ukrajinsku nacionalnu televiziju komentirao je Timur Mirošničenko

Ukrajinski komentator Timur Mirošničenko

 Twitter

Kalush Orchestra, predstavnici Ukrajine na Eurosongu, plasirali su se u finale Eurosonga sa svojom pjesmom 'Stefania', a kladionice ih smatraju najvećim favoritima za pobjedu.

Prvu polufinalnu večer za ukrajinsku nacionalnu televiziju komentirao je Timur Mirošničenko, a na društvenim je mrežama osvanula fotografija iz improviziranog studija u bunkeru.

"Ukrajinski komentator Eurosonga Timur Mirošničenko večeras se javlja iz skloništa", stoji u opisu fotografije koja je osvanula na Twitteru.

"Ukrajinska novinarka koja je intervjuirala MBD nije lagala kad je rekla da imaju nekoga tko će komentirati izravno iz bunkera. Zbog ove fotografije sam postao emotivan", glasio je jedan od komentara na fotografiju.

"Grozna vremena! Nadam se da će biti u mogućnosti odraditi subotu navečer, sada kada su se ipak plasirali u finale", glasio je drugi komentar, dok se jedan Britanac išao našaliti s ozbiljnom situacijom, izjavivši: "Hej Ukrajino, nakon što smo vam poslali svo to oružje, očekujemo neke bodove ove godine."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 04:29