SAMO SURADNJA ILI?

Fotografije bivših supružnika obožavatelje opet bacile u trans: Jennifer i Brad za istim stolom!

Iako se radi o virtualnom druženju i humanitarnoj akciji, mnogi su ovaj reunion protumačili kao šansu za pomirenje
Arhiva
 Mark Avery/Zuma Press/Profimedia

Jennifer Aniston (51) i Brad Pitt (56) okupili su se za "online stolom" u sklopu humanitarne akcije u kojoj su se čitali ulomci iz popularne komedije iz '80-ih "Fast Times at Ridgemont High" - sav prihod bit će proslijeđen neprofitnoj organizaciji CORE koju vodi oskarovac Sean Penn, koji je i glumio u originalnom filmu iz 1982. godine. Projekt će se emitirati 17. rujna.

Iako projekt okuplja brojne zvijezde, uključujući i Juliju Roberts, Morgana Freemana, Matthewa McConaugheyja te Johna Legenda, fotografije virtualnog druženja bivših supružnika njihove obožavatelje opet su bacile u trans - naime, mnogi se i dalje nadaju kako će se Brad i Jennifer pomiriti, iako je on već neko vrijeme u vezi s njemačkim modelom Nicole Poturalski.

Inače, ovo je prvi put da su Pitt i Aniston viđeni zajedno otkako su se u siječnju srdačno pozdravili na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards. Glumački par bio je u braku od 2000. do 2005. Razišli su se jer se Brad zaljubio u kolegicu Angelinu Jolie, zbog čega je Jennifer dugo patila, no bivši partneri opet su se počeli družiti nakon Bradova razvoda 2016. godine.

Podsjetimo, prošle godine Pitt se pojavio na proslavi 50. rođendana bivše supruge Aniston, koja se 2017. razvela od glumca Justina Therouxa poslije dvije godine braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:41