KOST I KOŽA

Fotografije ispred kazališta zabrinule naciju: ‘Pogledajte joj ruke, što se događa s kraljicom?‘

Španjolska kraljica, inače bivša novinarka, svjetski je poznata po svom modnom ukusu
Kraljica Letizia
 José Oliva/Zuma Press/Profimedia

Gotovo svi uzvanici svečanog otvorenja nove sezone Kraljevskog kazališta u Madridu koje se održalo u subotu gledali su u španjolsku kraljicu Letizia (48) i njezinu crvenu haljinu A-kroja s akcentima, piše Daily Mail.

Letizia je na otvorenje došla sa svojim mužem kraljem Filipom VI. (52), s kojim je nedavno obišla cijelu Španjolsku. Na tom su im se putu pridružile princeze Leonor (14) i Sofia (12).

image
Miguel Cordoba/Sipa Press/Profimedia

Španjolska kraljica, inače bivša novinarka, svjetski je poznata po svom modnom ukusu, a isti je pokazala i na otvorenju Kraljevskog kazališta kada je crvenu haljinu sparila s crvenim cipelama na tanku visoku petu. Outfit je ukrasila sa zlatnom torbicom, modernim prstenom i zlatnim naušnicama karikama.

Letizia se te večeri diskretno našminkala, a na licu je imala zaštitnu masku kako bi smanjila rizik od širenja zaraze koronavirusom.

image
Miguel Cordoba/Sipa Press/Profimedia
image
Miguel Cordoba/Sipa Press/Profimedia

Njezin se muž pak odlučio za modro odijelo na dvostruko kopčanje, svijetloplavu košulju na linije te nebesko plavu kravatu.

Kraljicu Letiziju već godinama prate medijski napisi da je "premršava", a neki su mediji išli čak toliko daleko da su pisali da je "bolesno mršava". Budući da je kao članica španjolske kraljevske obitelji stalno u oku javnosti, što one u svojoj zemlji, što međunarodne, priče o njezinoj linije objavljivane su i u Velikoj Britaniji, Australiji te Sjedinjenim Američkim Državama.

Španjolski mediji koji su popratili otvaranje Kraljevskog kazališta nisu propustili ukazati da su se na kraljičinim rukama vidjeli praktički svi mišići.

image
Ss-ph1/The Photo One/Profimedia
image
José Oliva/Zuma Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:19