BORBA ZA ŽIVOT

FOTOGRAFIJE KOJE JE TEŠKO I GLEDATI Nekad je bio jedna od najvećih faca, a danas ga je slomila teška bolest: 'Jadnik se bori za svaki udah...'

 
Val Kilmer
 Profimedia, Mega Agency

Ovih dana javnosti je napokon predstavljen službeni trailer za "Top Gun: Maverick", dugoočekivani nastavak hit filma "Top Gun" iz 1986. godine.

Osim Toma Cruisea (57), na popisu glumaca nalazi se i Val Kilmer (59), koji je u spomenutom filmu prije 33 godine utjelovio negativca Icemana, ali s obzirom da se Val ne pojavljuje u traileru, počelo se šuškati kako je njegov lik u nastavku zapravo - mrtav.

A sam Kilmer ovih dana napokon je viđen u javnosti - snimili su ga u New Yorku, gdje je u subotu u sjedištu Ujedinjenih naroda primio nagradu za svoj rad u sklopu zaklade TwainMania Foundation.

Popularni glumac, koji je tek 2017. priznao kako boluje od raka grla, na pozornici je pokazao nevjerojatan optimizam, srčanost i borbenost - iako zbog opake bolesti jedva govori i često ima poteškoća s disanjem, Val se zahvalio na priznanju.

Mnogi gosti tek su poslije rekli kako je holivudskog velikana bilo "teško i bolno gledati kako se drži za grlo omotano šalom i bori za svaki udah".

Inače, film "Top Gun: Maverick" u kina stiže 2020. godine, a Val Kilmer nedavno je o njemu rekao: "To će biti sjajan film, obećavam vam. Tom je urnebesno smiješan i veselim se vidjeti ga u novoj/staroj ulozi".

EXCLUSIVE: **WEB EMBARGO UNTIL 2PM EDT, JULY 21, 2019** Just as the trailer for the new Top Gun movie drops, Val Kilmer is spotted in New York. The Iceman, who has been battling throat cancer, is wearing pants with writing all over them, a scarf, and a Clippers NBA hat. The actor is also carrying a beaten-up old brown suitcase as well as a new rolling luggage.
20 Jul 2019, Image: 459981089, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Val Kilmer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 08:06