ODUZIMA DAH

Fotografije Salme Hayek u bikiniju obilaze svijet: ‘Ilegalno je izgledati ovako s 56‘

Slavnoj glumici pokazivanje tijela u bikiniju nije strano, a često ‘počasti‘ svoje obožavatelje fotografijama s jahte

Salma Hayek na ovogodišnjim Oscarima

 Te/Avalon/Profimedia

Salma Hayek pokazala je svoj dekolte u seksi neonski žutom bikiniju dok je uživala na brodu uz prekrasan zalazak sunca. Slavna je Hayek pozirala u bikiniju kako izlazi iz vode, a niz atraktivnih fotografija podijelila je na svojem Instagram profilu koji broji čak 23,5 milijuna pratitelja.

- Svaki put kad trebam obnovu, okupam se u oceanu - napisala je poznata glumica uz fotografije u kojima je istaknuto njeno poprsje.

Na jednoj senzualnoj fotografiji, Hayek izranja iz mora držeći se za ljestve plovila na kojem je boravila, a na drugoj je slici pokazala raskoš svog poprsja uz zalazak sunca. Glumica, poznata po kino hitovima kao što su "Frida" i "Desperado", izgledala je zapanjujuće i svježeg lica bez šminke, a pratitelje je počastila i kratkim videom u kojem izranja iz vode.

Kako piše Page Six, gomila pratitelja obratila se 56-godišnjoj glumici u komentarima, nazivajući je "dobrom poput vina".

- Mislio sam da je ovo stara fotografija - napisao je jedan od komentatora.

- Izgledati ovako s 50 bi trebalo biti ilegalno - stoji u komentarima.

Nadalje, brojni su pohvalili njene obline, neki su je nazvali i "legendom bikinija", a suzdržati se nije mogla ni Jessica Alba pa ju je počastila hrpom emojija koji simboliziraju vatru.

Inače, Salmi pokazivanje tijela u bikiniju nije strano. Prošlog rujna obilježila je svoj 56. rođendan plešući u crvenom bikiniju na jahti, a često njene objave budu fokusirane na njeno poprsje.

Osim zanosnih fotografija u kupaćim kostimima, Hayek se često pohvali svojom raskošnom figurom i na crvenom tepihu. U siječnju je malo toga prepustila mašti kada je pozirala u crnoj mrežastoj haljini na premijeri filma "Magic Mike‘s Last Dance" u Miamiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:34