HALF TIME SHOW

FOTO/VIDEO: JUSTIN TIMBERLAKE RAZVALIO SUPER BOWL Cijeli stadion digao na noge i odao posebnu počat Princeu

 
 Matthew Emmons / USA TODAY Sports / REUTERS

Justinu Timberlakeu ostvarila se želja da tijekom njegovog nastupa na poluvremenu Super bowla svi plešu.

Doista, tijekom njegove izvedbe, čitav stadion u Minneapolisu bio je na nogama, a osim svojih pjesama Justin je odao počast i preminulom Princeu izvodeći njegovu pjesmu 'I Would Die 4 You'.

Nastup je otvorio pjesmama sa svojeg novog albuma 'Man Of The Woods' obučen u kožnu jaknu, maskirne hlače i majicu s printom jelena, a prema stageu je koračao uz svjetlost lasera i prateće plesače koji su ga snimali mobitelima.

Na pozornicu se popeo uz taktove pjesme 'Filthy'. Podsjećamo, u spotu za tu pjesmu pojavljuje se i naša koreografkinja i plesačica iz Rijeke Maja Kereš.

Nastup je nastavio pjesmom 'Rock Your Body', nakon čega su uslijedile i 'SexyBack', 'My Love' i 'Cry Me A River'. Posljednja pjesma bila je praćena vizualnim efektima munja i gromova.

Osim svojih pjesama, Timberlake je otpjevao i 'Suit & Tie' koju u originalu izvodi Jay-Z, te 'Until The End Of Time', koju pjeva Beyonce.

No poseban dio nastupa svakako je bio onaj u kojem je Justin Timberlake odao počast Princeu. Kamera je tada odzumirala stadion, a preko njega je zasvijetlio legendarni ljubičasti Princeov 'Love Symbol'.

Na konferenciji za novinare prije nastupa, Justin je rekao kako mu je čast izvoditi pjesme velikog glazbenika kojeg je opisao kao 'najvećeg i najsvestranijeg glazbenika u pop kulturi'.

Nako odavanja počasti Princeu, Timberlake se vratio svojim pjesmama, a prilikom izvođenja pjesme 'Mirrors', stadion je osvijetlilo tisuće svjetala mobitela gledatelja s tribina.

Posljednja pjesma bila je 'Can't Stop The Feeling', na čije taktove su Justina i njegovu plesnu grupu zasuli šareni konfeti.

Pogledajte galeriju:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:24