OPREČNE INFORMACIJE

FRONTMEN RAMMSTEINA ZBOG KORONAVIRUSA LEŽI NA INTENZIVNOJ? U jednom trenutku borio se za život, no srećom, sad je stabilno; Bend tvrdi: 'Nije zaražen'

 
Till Lindemann
 Gonzales Photo/Nikolaj Bransholm / Avalon Editorial / Profimedia

Till Lindemann, 57-godišnji frontmen njemačkog benda Rammstein, prije desetak dana imao je koncert u Moskvi, no po povratku iz Rusije u domovinu hospitaliziran je zbog jako visoke temperature.

Prema pisanju stranih medija, sumnjalo se da je glazbenik zaražen koronavirusom, a njegovo stanje bilo je toliko ozbiljno da je odmah bio zaprimljen na odjel intenzivne njege u bolnici u Berlinu.

Njemački Bild piše kako je u jednom trenutku Till čak bio kritično, dijagnosticirana mu je i upala pluća, no srećom, stanje mu se stabiliziralo i on je trenutačno izvan životne opasnosti.

No u petak navečer na Rammsteinovoj službenoj Facebook stranici objavljena je sljedeća informacija - po preporuci liječnika koji se brine za cijeli bend, Till u četvrtak navečer uistinu jest završio na intenzivnom bolničkom odjelu gdje je proveo noć, ali ipak nije pozitivan na virus COVID-19 i već se osjeća bolje.

Podsjetimo, Rammstein je lani, poslije desetogodišnje stanke, objavio dugoočekivani studijski album, a odradili su i dio uspješne turneje, koja se trebala nastaviti i ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:15