JOŠ JEDNO VJENČANJE

Gdje god dođu nastane kaos: ‘Razulareni Kardashiani stigli na party u Italiju, pogledajte kreacije‘

Kourtney Kardashian i Travis Baker vjenčat će se u Portofinu, ali otac njene djece i bivši suprug Scott Disick nije pozvan

Scott Disick

 Hulu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hulu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Gdje god se pojave, Kardashiani izazivaju show. Nakon službenog vjenčanja u Santa Barbari, Kourtney Kardashian i Travis Baker otputovali su tako u Italiju gdje se pripremaju za raskošno vjenčanje u Portofinu. Travisa su fotografi odmah uhvatili kako liže čelo svojoj partnerici, a zatim je nježno ljubi držeći je s leđa, što je zapalilo društvene mreže.

Navodno su iznajmili dvorac koji je izgrađen u rimsko doba, a vjenčanje će slaviti u sljedeća četiri dana s bliskim prijateljima i obitelji. I to nije sve jer planiraju i još jedno vjenčanje za svoje prijatelje u Los Angelesu 'u bliskoj budućnosti'.

Njezina majka Kris, sestre Khloe i Kim Kardashian te Kylie i Kendall Jenner te Krisin partner Corey Gamble prisustvovat će intimnoj ceremoniji. Što se tiče otmjene večere, izvor je rekao: 'Imaju poseban meni s talijanskim vinom, ručno rađenu tjesteninu, brancinom i parfeom od kave.'

Par je sastavio vrlo ograničen popis ljudi koje žele na svojoj ceremoniji i na njemu nema Scotta Disicka, bivšeg partnera Kourtney koji neće prisustvovati velikom talijanskom vjenčanju, otkrio je izvor za HollywoodLife.

Inače, Disick teško podnosi ljubavnu sreću svoje bivše partnerice Kourtney koja se udala.

Šuška se tako da se Scott jako uvrijedio što ga Kourtney osobno nije obavijestila da se udaje za Travisa u Santa Barbari 15. svibnja već je to saznao preko društvenih mreža.

Nije tajna da Scott teško podnosi što je Kourtney, s kojom je dobio dva sina i kćer, krenula dalje sa životom i zaljubljena je u Travisa. Loše je reagirao i kada se Kourtney zaručila, a u kolovozu prošle godine su izašle u javnost njegove poruke u kojima kritizira izmjenjivanje nježnosti nje i Barkera.

Podsjetimo, Disick i Kardashianka su bili zajedno od 2006. do 2015. te su često prekidali i mirili se zbog njegovog razuzdanog ponašanja i navodnih prevara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:42