SURADNJA KOJA ĆE VAS RASPLESATI

GENIJALNI DVOJAC Kruder & Dorfmeister po prvi put stižu u Hrvatsku! Na najljepšoj pozornici Jadrana proslavit će 25 godina karijere

Nakon prošlogodišnjeg ljetnog spektakla u Šibeniku, nastupa elektro senzacije GusGus, Collage je ponovno pronašao način da iznenadi i oduševi svoju publiku. Suradnja ovog relativno mladog projekta Collage i svjetski poznatog festivala Lighthouse iz Austrije nastala je iz želje da se publici da jedinstveni doživljaj.

Lighthouse Festival koji već godinama otvara festivalsku sezonu u Hrvatskoj, poznat je kao festival koji nema fokus samo na glazbu već na cjelokupan doživljaj cjelovitog vikenda i upravo zato sinergija ova dva branda stvoriti će magičnu večer na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Jedno od najvećih imena elektronske plesne glazbe, ikone devedesetih godina prošlog stoljeća – Kruder & Dorfmeister po prvi put stižu u Hrvatsku gdje će proslaviti 25 godina karijere. Na najljepšu pozornicu Jadrana dolaze uz pratnju tima vizualnih umjetnika s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju.

Nastup u Šibeniku je ograničen za tisuću najvjernijih ljubitelja ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca koji će tom prilikom izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „High Noon”, “Black Baby”, “In Deep Shit”,“Trans Fatty Acid” i mnoge druge.

Toplo, duboko i eklektično s primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa, K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe i 04. Kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila će to i potvrditi.

Kako bi i nakon nastupa K&D plesna atmosfera ostala zagarantirana, aftershow na Tvrđavi se nastavlja uz DJ Hell-a, ikonu ne samo glazbenog već i modnog svijeta.

Više od 80 posto kapaciteta tvrđave je već rasprodano, a trenutno su u prodaji ulaznice od 240 kuna. Nakon 10. srpnja, ako ih još bude, cijena ulaznice će iznositi 280 kn. Ulaznice se mogu kupiti preko Entrio sustava i ovog linka (https://goo.gl/Frr4CD) te na svim Entrio prodajnim mjestima, kao i na prodajnim mjestima Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku: Infopult Tvrđave sv. Mihovila (Zagrađe 21), Barone shop na Tvrđavi Barone (Put Vuka Mandušića 28), City Point šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1).

LINKOVI:

Collage web: www.collage.events

Collage Facebook page: www.facebook.com/eventscollage/

Facebook event K&D: www.facebook.com/events/897445543767197/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:26