‘SERENITY NOW‘

George Costanza dirljivo se oprostio od svoje televizijske mame: ‘Obožavam te, Estelle‘

Glumac koji se proslavio ulogom Georgea Costanze u ‘Seinfeldu‘ u svom oproštaju podsjetio je na jednu od najpoznatijih epizoda

 ”Seinfeld”

 Files/Afp/Profimedia

George Costanza, točnije glumac Jason Alexander, oprostio se na Twitteru od kolegice iz američke kultne serije "Seinfeld" Estelle Harris koja je preminula u subotu u dobi od 93 godine. Harris je u "Seinfeldu" godinama glumila drečavu Georgeovu mamu koja se poput nje zvala Estelle i to joj je bila jedna od najprepoznatljivijih uloga.

image

Estelle Harris

Valerie Macon/AFP

"Jedna od mojih najdražih osoba je preminula - moja televizijska mama Estelle Harris. Radost igranja s njom i uživanja u njenom veličanstvenom smijehu bilo je pravo zadovoljstvo. Obožavam te, Estelle. Šaljem ljubav tvojoj obitelji. Spokoj sada i uvijek", napisao je Alexander na svom Twitter profilu.

Upotrijebivši frazu "Serenity now", Alexander je tako evocirao uspomene na epizodu iz devete sezone "Seinfelda" u kojem Georgov tata Frank Costanza (glumio ga je pokojni Jerry Stiller) nauči taj svojevrsni moto iz priručnika za samopomoć. Međutim, umjesto da to izgovara smireno kako bi se i sam smirio, Frank urla "spokoj sada" posebno kada se svađa sa supugom Estelle.

"Seinfeld" se počeo emitirati 1989., a Harris je u svoju ulogu uskočila 1992. u epizodi "The Contest" i sveukupno odigrala 27 nastavaka u toj hit seriji '90-ih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:31