HRVATSKI PROIZVOD

Georgina i Cristiano Ronaldo uživali su na ledu kao djeca, a za to je zaslužan jedan zagrebački bračni par!

‘U tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno, Georgina se pokazala izuzetno brižnom osobom‘, rekla je Rahela Bošnjak

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo sa svojom djecom na klizalištu

 Georgina Rodríguez/Instagram

Cristiano Ronaldo zvijezda je što god da napravi, a snimka koju je s javnosti u petak podijelila njegova životna partnerica Georgina Rodriguez, kako na ledu kao malo dijete uživa vozeći poseban tricikl, u tren je postala viralna.

Reklo bi se, Georginin rođendanski dar kćerki Alani Martini, koja je na klizalištu slavila svoj 6. rođendan, bio je i lijepi poklon samom Cristianu Ronaldu.

A ono što je u ovoj priči ekstra zanimljivo je da su klizalište na kojem se Georginina i Cristianova obitelj sjajno zabavljala produkt tvrtke u vlasništvu zagrebačkog bračnog para Natka i Rahele Bošnjak.

Rahela Bošnjak je projektna managerica tvrtke NB7 Industry čiji je brend Ice Wonderland i slogan Delivering Winter Joy vidljiv na Georgininim snimka. Ronaldovu Georginu, inače, na Instagramu prati više od 53 milijuna ljudi, a snimku Cristianove vožnje triciklom su “šerali” ili “repostali” milijuni pratitelja.

- Već dugo radimo na ekskluzivnom proizvodu luksuznih klizališta namijenjenih za privatno korištenje. S obzirom na to da su naši klijenti za ovaj proizvod osobe visoke platežne moći koje čuvaju svoju privatnost, sve naše suradnje se ostvaruju putem preporuka poštujući njihovu privatnost - rekla nam je Rahela Bošnjak.

image

Georgina Rodriguez i Rahela Bošnjak

Privatni Album/

Poštujući privatnost, naravno, zanimalo nas je i kakva je Georgina privatno…

- Ona i njezin stručni tim izuzetno su profesionalni i cijela naša suradnja je bila iznimno ugodna i na vrlo visokom nivou. Sve što smijem reći je da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno pokazala izuzetno brižnom osobom. Pripremila je i blagdansku hranu za cijelu ekipu, churrosi su bili izvanredni. Pokazala se i kao odlična klizačica. I s pingvinom, maskotom naše tvrtke, je klizala što je vidljivo u njezinom posljednjem objavljenom videu - rekla nam je Rahela Bošnjak.

Zagrebačka tvrtka je klizalište postavila na travnjak ispred obiteljske kuće u Madridu, a rođendanska proslava je bila prošli ponedjeljak, u ono kratko vremena koliko je Cristiano Ronaldo prije nego što se priključio pripremama portugalske nogometne reprezentacije za posljednja utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

- Izuzetno smo ponosni što smo u Madridu montirali privatno klizalište za Georginu Rodriguez i njezinu obitelj - potvrdio nam je direktor tvrtke Natko Bošnjak koja je svoj proizvod, između ostaloga, plasirao i u Saudijsku Arabiju.

image

Natko i Rahela Bošnjak

Privatni Album/

- Cristianu Ronaldu je trebalo neko vrijeme da se uvjeri kako će biti siguran na ledu. Gledao je kako djeca uživaju pa se ipak odlučio provozati triciklom za led. Drago nam je da je baš taj isječak postao viralan. A meni osobno je drago da je izabrao tricikl umjesto klizaljki, ipak su njegove noge itekako vrijedne, nešto na što svi moramo paziti - prepričao nam je Natko Bošnjak koje je za sport vezan i kao project manager Boris Hanžeković Memorijala.

Ekipa iz Zagreba je u Madrid stigla nekoliko dana ranije kako bi sve pripremila, a jedan od najdelikatnijih zadataka bio je staviti klizalište bez da se uništi trava u Georgininom i Cristianovom dvorištu.

- Klizalište je baš naš proizvod i naša proizvodnja, a dodatne sprave za zabavu na ledu poput tricikala za odrasle te medvjedića za djecu nabavljamo od poslovnih partnera. I da, posebno smo pazili na travu. Ovo nam je bio, rekao bih, prvi angažman ovakvog tipa, za svjetski poznatu zvijezdu. Možete raditi stotine klizališta, manjih i većih projekata, ali ovakav projekt se momentalno popne na vrh ljestvice kao broj 1 - rekao je još Natko Bošnjak ponosan na ono što je njihova tvrtka napravila u Madridu.

image

Natko i Rahela Bošnjak

BHM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:10