IPAK SRETNI?

Georgina i Ronaldo zajedno na jahti unatoč glasinama: ‘Evo koliko bi joj plaćao da se razvedu...‘

Georgina zatrpava mreže zajedničkim fotografijama, a usput i reklamira luksuzne brandove, dok Ronaldo uživa u -suhiju

Georgina i Ronaldo

Ovako to mi radimo, kao da poručuje Georgina Rodriguez (29) svima koji misle da se ona i Cristiano Ronaldo (38) razvode, dok na Instagramu objavljuje fotografije s njihovog zajedničkog ljetovanja, a gdje drugdje nego na njihovoj ultra otmjenoj jahti.

Sunce, more, najoskudniji mogući bikini, otmjeni restorani, izleti s jet skijem- Georgina i Ronaldo putuju duž talijanske i portugalske obale prije njegove nove sezone u Saudijskoj Arabiji i dobro se zabavljaju- i djeluju sretno.

Georgina na fotografijama izgleda zanosno, ali ne zaostaje ni mišićavi Ronaldo, a fanovi se zabavljaju primjećujući detalje poput nakita, torbica, modnih brendova koje Georgina, koja se voli nazivati influencericom, usput reklamira.

Njega pak više zanima zdrava prehrana kojom je opsjednut, pa radije pozira sa sushijem nego Guccijem, a već je dobro poznata Georginina izjava da slatko smije jesti samo kad njega nema kući.

S parom su na jahti i Ronaldova djeca, Cristiano Junior (12) te petogodišnji blizanci Eva i Mateo, sve podmladci koje je dobio prije nego je upoznao sadašnju družicu. S Georginom pak ima dvoje djece, od kojih su Bellu dobili prije samo 15 mjeseci.

Prema izvještajima španjolskih medija Georgina ne brine previše dođe li do razvoda o kojem se šuška- ima predbračni ugovor od čelika, piše se- i osigurana je do kraja života.

Marca tako piše da da bi njihov obiteljski dom u Maridu bio prepisan na njeno ime, a da bi do kraja života primala oko 100 tisuća eura mjesečno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:55