STIGLO OBJAŠNJENJE

Getty Images ogradio se od videa Kate Middleton u kojem otkriva da ima rak: Otkriveno i zašto

‘Ovu je snimku osigurala treća strana i možda nije usklađen s uredničkom politikom agencije Getty Images‘, rekla je agencija

Kate Middleton

 Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Princeza od Walesa objavila je da je podvrgnuta liječenju raka u emotivnoj video poruci koju je snimio BBC Studios 20. ožujka, a objavila Kensingtonska palača 22. ožujka.

Neki su primijetili da naslov snimke fotografske agencije Getty Images uključuje urednikovu bilješku, koja kaže: "Ovu je snimku osigurala treća strana i možda nije usklađen s uredničkom politikom agencije Getty Images."

Glasnogovornik najveće svjetske privatne fotografske agencije Getty Images rekao je za People da je to standardna napomena kada je riječ o sadržaju koje pružaju treće strane, što su u ovom slučaju BBC Studios i Kensingtonska palača.

Video je na platformi X, profilu princa i princeze od Walesa, pogledan više od 105 milijuna puta otkad ga je podijelila palača.

Prije nego je Kate Middleton otkrila kakvo je njezino zdravstveno stanje, bila je na "udaru" brojnih korisnika društvenih mreža.

Prvo jer se nije znalo zašto se princeza ne oglašava po pitanju svog oporavka nakon operacije, a onda i nakon pokušaja fotošopiranih fotografija, kao što je bio slučaj s onom objavljenom za Majčin dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 15:44