ROMANSA NA POMOLU?

Gigi Hadid i 20 godina starija holivudska zvijezda viđeni zajedno na večeri, a onda su se odvezli istim autom...

Iako par još uvijek nije komentirao prirodu svog odnosa, glumac je do nedavno bio u vezi s političkom djelatnicom Humom Abedin

Gigi Hadid i Bradley Cooper

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Gigi Hadid i Bradley Cooper uživali su prije par dana u izlasku i večeri u New Yorku. Na fotografijama, 28-godišnji model i 20 godina stariji glumac skoknuli su na brzi zalogaj u Via Carotu prije no što su se odvezli u istom autu. Za večernji izlazak, Hadid je u prvi plan stavila svoje preplanule noge odjenuvši mini suknju, bijeli top i tamno smeđu kožnu jaknu. Kosu je svezala u nisku punđu. Cooper je pak bio u potpuno ležernom izdanju, trapericama, majici s logom One Tribe Foundation, te otkopčanom kariranom košuljom.

Također je nosio i šiltericu s logom iste zaklade koja prema web stranici tvrtke "podiže svijest i bori se protiv samoubojstava osnažujući veterane, osobe koje prve priskaču u pomoć, medicinske radnike na prvoj liniji i njihove obitelji kroz tradicionalne i netradicionalne terapije".

image

Gigi Hadid i Bradley Cooper

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Iako još nisu javno komentirali prirodu svog odnosa, poznato je tek da je Slavni glumac do nedavno bio povezivan s političkom djelatnicom Humom Abedin, s kojom je počeo izlaziti nakon što su oboje u 2022. bili na glamuroznoj Met Gali. Prije toga, bio je četiri godine u vezi s Irinom Shayk, majkom njegove 5-godišnje kćerkice Lee De Seine. Par se razišao 2019., no ostali su u dobrim odnosima kao roditelji. Prošlog mjeseca, Page Six je ekskluzivno objavio fotografije slavnog glumca i majke njegovog djeteta u vrlo prisnom odnosu tijekom obiteljskog odmora u Italiji. Na tom istom putovanju, 37-godišnja Shayk, koja trenutno hoda s Tomom Bradyjem, pozirala je u toplesu.

U međuvremenu, Hadid su povezivali s Leonardom DiCaprijem. Hadid i zvijezda "Titanica" bili su u vezi prošle jeseni, ali njihova je romansa izblijedila do prosinca 2002.

Ipak, početkom 2023., model i oskarovac i dalje su se mogli vidjeti zajedno, a u lipnju su bili u Hamptonsu, gdje se opet počelo šuškati da su zajedno. No, DiCaprio je ušao u vezu s 25-godišnjim modelom Victoriom Ceretti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:36