VRUĆI POZDRAV S PLAŽE

Gigi Hadid pojavila se u seksi bikiniju s golemim zmajem na stražnjici: ‘Što će reći Leo Di Caprio?‘

Gigi već ima jednu tetovažuna bicepsu istu kao i njen bivši muž Zayn Malik, a riječ je o posveti kćeri. Ipak čini se da ima novog dečka

Gigi Hadid 

 /Instagram/ Gigi Hadid

Model Gigi Hadid (28) pohvalila se velikom tetovažom na boku u petak na Instagramu dok je uživala na odmoru s prijateljima. Na prvoj fotografiji Gigi je držala tetovažu skrivenu i izležavala se na ležaljci u bikiniju s printom.Na drugoj fotografiji otkrila je pratiteljima, njih gotovo 79 milijuna, svoju novu tetovažu, vjerojatno privremenu.

„Jutro” napisala je u opisu fotografija uz smajlić zmaja.

Jedna od njezinih prijateljica na svojoj Instagram priči podijelila je fotografiju izbliza Gigine stražnjice s boka kako bi se nova tetovaža dobro vidjela, a uz nju je napisala #naženskomputovanju. Iako nije objasnila je li tetovaža privremena ili stalna, većini njezinih pratitelja jako se sviđa.

„Odjednom... zmajevi su moja nova omiljena životinja?”, glasio je jedan komentar.

„Kraljica zmajeva”, oduševljen je bio pratitelj.

image
/Screenshot/instagram/alana O‘herlihy

Iako je ovo najveća Gigina tetovaža, ima još jednu. Na bicepsu ima posvetu svojoj kćeri Khai. Ovu tetovažu prvi put pokazala je javnosti u veljači 2021. u videu za Vogue. Istu tetovažu ima i Khain otac, Zayn Malik, s kojim je Hadid bila između 2015. i 2021., a Zayn je nedavno progovorio u velikom intervju o tome koliko mu očinstvo znači.

Ipak, čini se da je Hadid nastavila s Leonardom DiCaprijem (48). Prošli tjedan jedan izvor za Page Six rekao je da je par zajedno nakon što su viđeni kako partijaju u Hamptonsu dvije noći za redom.

Glumac i Gigi družili su se cijelu noć na zabavi Marca Packera osnivača Tao Groupa povodom 4. srpnja gdje su prema riječima promatrača - ponašali se kao da su na spoju. Noć prije viđeni su da razgovaraju na godišnjem okupljanju tehnološkog gurua Davida Rosenberga u Bridgehamptonu.

image

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid

/Profimedia

„Način na koji su razgovarali jedno s drugim... Mogla se osjetiti energija”, rekao nam je izvor ističući da je između njih sigurno postojala „vibra”.

Glasine o spojevima njih dvoje krenule su tijekom njujorškog tjedna mode u rujnu 2022. nakon više tajnih sastanaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:58