TRENER JIU JITSUA

Gisele Bündchen (već) ima novog muškarca: Nazvala ga je ‘strašnim učiteljem‘

Zanosna Bündchen je na večeri pokazala trbuh u crop topu i lepršavim crnim hlačama

Gisele Bündchen

 Iwc/mega/The Mega Agency/Profimedia/Iwc/mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon razvoda od Toma Bradyja, Gisele Bündchen navodno ima novog muškarca u svom životu. Naime, u subotu je izašla s instruktorom jiu-jitsua Joaquimom Valenteom.

Dvojac je večerao u Kojiju u Provinciji de Puntarenas s dvoje djece 42-godišnjeg modela, Benjaminom i Vivian, piše Page Six.

Bündchen je na večeri pokazala trbuh u crop topu i lepršavim crnim hlačama. Braća Valente važni su u svijetu jiu-jitsua, a Joaqim je bio sav nasmijan u sivoj košulji i kratkim hlačama. Iako nije jasno kada je započela romansa ovog para, Bündchen i Valente su 2021. godine s njegovom braćom, Pedrom Valenteom i Giuom Valenteom, snimali za magazin Dust.

U veljači ranije ove godine, Gisele se okušala u jiu-jitsuu, nazvavši Joaquima, Pedra i Guija "strašnim učiteljima" putem Instagrama.

- Vjerujem da što više mogućnosti imamo na raspolaganju, to bolje - rekla je Bündchen svojim pratiteljima u veljači.

- Osjećam se snažnije, samopouzdanije i osnaženo otkad sam se počela baviti samoobranom. Osjećam da je to važna vještina za sve, ali posebno za nas žene - dodala je Gisele i nastavila dijeliti snimke svojih borilačkih vještina.

Brady je tada reagirao na video putem Twittera, napisavši: "Moji dani ostavljanja suđa u sudoperu su odbrojani."

Page Six je objavio u rujnu da se brak igrača Tampa Bay Buccaneersa i Bündchen raspao nakon "epske svađe". Bivši par je u odvojenim Instagram pričama prošlog mjeseca objavio da su već finalizirali svoj "bolan i "težak" razvod.

image

Tom Brady i Gisele Bündchen

Sipa Usa/Ddp Usa/Profimedia/

- Do ove smo odluke došli prijateljski i zahvalni smo na vremenu koje smo proveli zajedno - napisao je 45-godišnji NFL igrač u svojoj objavi na društvenim mrežama te dodao da će "nastaviti surađivati kao roditelji".

Što se tiče Bündchen, bivša manekenka Victoria‘s Secreta njihovu je djecu nazvala svojim "prioritetom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:09