LEGENDARNI MODEL

Gisele Bundchen se prisjetila trenutka koji joj je okrenuo život naglavačke: ‘Bilo je to vrijeme heroinskog chica...‘

Zanimljivo je i da je spomenuto izdanje Voguea izašlo na njen rođendan, u srpnju 1999., kada je navršila 19 godina

Gisele Bundchen

 Vivara/mega/The Mega Agency/Profimedia/Vivara/mega/the Mega Agency/profimedia

U novom videu za Vogue objavljenom u utorak, manekenka Gisele Bundchen prisjetila se svoje prve naslovnice američkog Voguea, kao i svoje desetljećima duge karijere i trenutaka dok je bila na vrhuncu u svijetu modelinga.

image

Gisele Bundchen

Michael Loccisano/Getty Images/Profimedia/Michael Loccisano/getty Images/profimedia

Legendarna je manekenka pustila novinare Voguea u svoje raskošno imanje u Miamiju i pokazala svoju dragocijenu kopiju naslovnice iz srpnja 1999., koja joj je pomogla da postane ikona kakva je danas.

- Ovo mi je jako posebno jer je to bila moja prva naslovnica američkog Voguea - rekla je majka dvoje djece sa smiješkom.

- Imala sam 18 godina kad sam ga snimila - nastavila je Bündchen, i istaknula da se sjeća tog dana kao "vrlo posebnog".

Nadalje, Gisele je opisala odlazak u New York i susret s hvaljenim fotografom Stevenom Meiselom kako bi "pokušala" snimiti naslovnicu za taj broj Voguea.

- Najveća stvar koju možete učiniti kao model je biti na naslovnici američkog Voguea - nastavila je manekenka i istaknula da je ta fotografija bila "početak svega". Nadalje, 43-godišnja Bündchen se također osvrnula na estetiku tog vremena i kako je ona utjecala na važnost ove naslovnice, ali i na nju.

image

Gisele Bündchen

Courtesy Of Iwc Schaffhausen/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Of Iwc Schaffhausen/mega/the Mega Agency/profimedia

- Bilo je to vrijeme heroinskog chica - rekla je manekenka koja smatra svoju fotografiju na naslovnici Voguea "povratkom seksi modela".

- Nikad nisam smatrala da sam seksi, ali sam bila jako sretna što su me odabrali da se predstavim na naslovnici Voguea - ističe Gisele. Listajući kroz časopis, Bündchen je pokazala fotografiju koja je ukazivala na promjenu koju je modna industrija poduzela po pitanju predstavljanja tijela u 21. stoljeću.

- A onda sam snimila ovu fotografiju s Irvingom Pennom, gdje sam bila gola, i mislim da je to naznačilo povratak oblina kod žena - prepričala je Gisele koja je naglasila kako je to izdanje Voguea na neki način bilo "početak nove ere u modi, a ona je imala tu sreću da se našla na pravom mjestu u pravo vrijeme".

Zanimljivo je i da je spomenuto izdanje Voguea izašlo na njen rođendan, u srpnju 1999., kada je navršila 19 godina te ga nazvala "najboljim poklonom".

image

Njeno imanje u Miamiju

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Vogueov najnoviji video vodi gledatelje kroz Giselein ranč u Miamiju, gdje ima konja, psa i mačku, a tamo živi i sa svojom djecom.

- Najvažnije mi je jednostavno stvoriti ugodan prostor u kojem djeca mogu šetati i životinje mogu lutati uokolo te možemo osjetiti tu povezanost s prirodom i životinjama - rekao je supermodel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 22:26