KARMA

Glasna osveta: Obožavatelji bivšeg zaručnika Avril Lavigne vrijeđali njenog slavnog sadašnjeg dečka

Travie McCoy je nahvalio svog dobrog prijatelja da je ‘jedan od najodanijih frajera‘ koje poznaje

Mod Sun i Avril te ona s novim dečkom, Tygom

 Profimedia/

Posjetitelji koncerta Mod Suna skandirali su "je*** Tygu" tijekom jednog od njegovih nedavnih nastupa nakon što ga je bivša zaručnica Avril Lavigne navodno ostavila zbog spomenutog repera Tyge, ujedno i bivšeg dečka Kylie Jenner.

Tijekom koncerta, reper Travie McCoy izašao je na pozornicu, hvaleći svog dobrog prijatelja da je "jedan od najodanijih frajera" koje poznaje, prenosi Page Six. Kada je glazbenik završio svoj govor, povikao je, "Je*** Tygu," što je natjeralo šokiranog Mod Suna da potrči u stražnji dio pozornice.

image

Mod Sun i Avril Lavigne

Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia/Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia

Publika se zatim pridružila McCoyevom uzviku, vičući "je*** Tygu" jednoglasno, iz sveg glasa, dok se Mod Sun smiješio. Pravog imena Derek Ryan Smith, 36-godišnji Mod Sun, prema svemu sudeći, čini se boljeg raspoloženja nakon što se razišao s Lavigne.

image

Mod Sun

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Prošlog mjeseca, predstavnik njegove bivše zaručnice Avril potvrdio je za Page Six da je otkazala njihove zaruke, što je bilo iznenađenje za Mod Suna.

- Bili su zajedno i zaručeni prije tri dana kada je on otišao na turneju. Ako se nešto promijenilo, to je za njega novost - objasnio je njegov predstavnik za Page Six. Lavigne i Mod Sun navodno su posljednjih mjeseci imali problema, prije nego što su konačno zauvijek prekinuli vezu. Zatim se oglasio na društvenim mrežama kako bi izrazio koliko je slomljen zbog otkazivanja njihovih zaruka.

- U tjedan dana, moj se cijeli život u potpunosti promijenio - napisao je tada pjevač na Instagramu.

- Samo znam da postoji plan za sve to. Držat ću glavu gore i uvijek ću slušati svoje srce, čak i kad se osjeća slomljeno - otvoreno je rekao Mod Sun i zaključio da da je to što je bio "okružen ljubavlju svake večeri na turneji bilo apsolutni blagoslov”.

- Imam najbolje prijatelje na cijelom svijetu, hvala što me uvijek čuvate. Vidimo se na pozornici - dodao je.

Unatoč tužnoj reakciji Mod Suna, Lavigne je ubrzo primijećena u društvu repera Tyge, a viđeni su podosta bliski samo dva dana prije nego što su se pojavile vijesti o kraju zaruka.

image

Avril Lavigne i Tyga

Tpg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tpg/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ranije ovog mjeseca, kanadska pop-rock zvijezda i reper potvrdili su svoju romansu poljupcima i držanjem za ruke tijekom zabave "Mugler x Hunter Schafer" za vrijeme Pariškog tjedna mode. Novi par zatim je nastavio uživati u Parizu, noseći odgovarajuće kožne kombinacije na reviji "Y/Project".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:50