VRATIO SE THE BOSS

Glazbena legenda iznenadila novim izgledom nakon bolesti, fanovi komentiraju: ‘To je stvarno on?‘

Američki rocker boluje od peptičkog ulkusa zbog kojeg je morao pauzirati turneju, neki kažu da je ista Tilda Swinton

Bruce Springsteen na nastupu u utorak

 Screenshot/ Ohiorails/

Bruce Springsteen (74) pojavio se na svom prvom nastupu nakon nekoliko mjeseci pauze, a mnogi ga nisu prepoznali i o tome su se oglasili na X-u. Bio je odjeven u napola zakopčanu crvenu košulju i tamne traperice. Glazbenik se vratio u utorak na turneju u Phoenixu, Arizoni, nakon što je odgodio nastupe zbog peptičkog ulkusa. Springsteenov nekoć zategnuti i preplanuli gornji dio tijela djelovao je bljeđe nego inače, a imao je oštru sijedu kosu i prilično blijed ten.

image

Bruce Springsteen na nastupu u utorak

Screenshot/ Ohiorails/

Nekoliko korisnika X-a ostalo je zgranuto izgledom pjevača.

"To je Tilda Swinton", komentirala je jedna osoba.

image

Tilda Swinton

Manuel Pinilla Cruces/Zuma Press/Profimedia/Manuel Pinilla Cruces/zuma Press/profimedia

"Čak ni ne pokušavam biti smiješan kada kažem da sam mislio da je ovo Megan Rapinoe", rekla je druga osoba misleći na profesionalnu igračicu američkog nogometa koja se umirovila u studenom 2023. nakon ozljede.

image

Megan Rapinoe

Rick Kern/Getty Images/Profimedia/Rick Kern/getty Images/profimedia

"Je li to Ellen DeGeneres", pitala se treća osoba u svom osvrtu.

Podsjećamo, Springsteen je napravio pauzu u rujnu 2023. od nastupa zbog dijagnoze peptičkog ulkusa. Prema Associated Pressu, Springsteen se kratko dotaknuo svoje bolesti pred kraj svog gotovo trosatnog seta koji je sadržavao sve njegove najveće hitove.

"Phoenix, prvo se želim ispričati ako je bilo neugodnosti jer smo prošli put morali pomaknuti nastup", rekao je Springsteen publici. "Nadam se da vas nismo previše uznemirili."

Springsteenova svjetska turneja bila je prepuna raznih medicinskih komplikacija otkako je najavljena u svibnju 2022. U ožujku, dok je bio na turneji u Albanyu u New Yorku, bio je prisiljen odgoditi dva svoja nastupa "zbog bolesti". Sljedećeg su mjeseca Springsteen i njegova supruga Patti Scialfa bili prisiljeni otkazati nastupe zbog zaraze koronavirusom. Springsteen je još jednom odgodio dva nastupa u Philadelphiji, ovaj put samo nekoliko sati prije početka, nakon što se navodno "razbolio".

Dvadesetostruki dobitnik Grammyja konačno je u rujnu otkrio da se "liječio od simptoma peptičkog ulkusa". Tad je otkazao sve svoje nastupe do kraja 2023. godine.

image

Bruce Springsteen prošlog ljeta

Sopa Images/Sipa Press/Profimedia/Sopa Images/sipa Press/profimedia

"Bruce Springsteen nastavio se polako oporavljati od peptičkog ulkusa tijekom proteklih nekoliko tjedana i nastavit će s liječenjem do kraja godine prema savjetu liječnika", stoji u objavi na Instagramu. "Imajući ovo na umu i zbog velikog opreza, svi preostali datumi turneje Brucea Springsteena i E Street Banda za 2023. bit će odgođeni za 2024. godinu."

Pjevač, koji je nedavno izgubio majku od Alzheimerove bolesti, zahvalio je svojim obožavateljima na njihovim lijepim željama i izjavio da jedva čeka da vas vidi sljedeće godine.

image

Bruce Springsteen

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/everett/profimedia

U studenom, Steven Van Zandt, jedan od Springsteenovih gitarista, izjavio je da je Springsteen u "izvrsnoj formi".

"U ožujku ćemo se vratiti jači nego ikad", rekao je Van Zandt (73) za People tijekom ceremonije uvođenja u Kuću slavnih rock & rolla.

"Bilo je to vrlo, vrlo intenzivnih prvih šest mjeseci turneje, možda naših najintenzivnijih ikad", nastavio je. "I tako ćemo se vratiti s istim intenzitetom i bit će sjajno."

Devetomjesečna turneja trenutno bi trebala obići 17 zemalja kroz 52 datuma prije nego što završi 22. studenog u Vancouveru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 14:34