NOVI POČETAK?

Glazbena zvijezda se povlači: ‘Gubitak djeteta, uhođenje, seksualni napad... Ne mogu više!‘

Lily Allen ne želi više biti u središtu pažnje, već se želi povući iz javnog svijeta i fokusirati na druge aspekte života

Lily Allen

 Poersch/Backgrid Usa/Profimedia/Poersch/backgrid Usa/profimedia

Glazbenica Lily Allen otkrila je da nikada nije uspjela pronaći emocionalnu i duhovnu ravnotežu nakon gubitka svog sina, traumatičnog uhođenja kojemu je bila izložena i navodnog seksualnog napada. Nakon tih događaja, osjećaj odvajanja od vlastitih osjećaja ili čak osjećaj gubitka veze s vlastitim tijelom je normalan, kaže, pa tako ni ona još uvijek nije pronašla način da se potpuno pomiri s tim traumatičnim iskustvima.

Pjevačica i glumica, koja ima 38 godina, rekla je da ne isključuje povratak glazbi, ali trenutno prihvaća "iskrenu stranu glume". Gluma pruža Lily priliku da istraži i izrazi svoje unutarnje osjećaje i doživljaje na način koji je iskren i dubok. Umjesto samo površne zabave, prihvaćanje iskrene strane glume implicira da Lily teži umjetničkoj autentičnosti i dubljem povezaivanju s likovima koje portretira.

- Ljudi bi mogli pomisliti da se povlačim, ali gotova sam s bivanjem na prvoj crti. Bio je tu gubitak mog sina, incident s uhođenjem i seksualni napad, rekla je Lily u intervjuu za časopis Hunger.

image

Lily Allen

Janet Mayer/startraksphoto.com/Instar Images/Profimedia/Janet Mayer/startraksphoto.com/instar Images/profimedia

- Osjećala sam kako izlazim iz svog tijela kada su se te stvari dogodile, i mislim da se nikada nisam uspjela oporaviti, otvorila se Lily. Bila je trudna šest mjeseci kada je doživjela gubitak djeteta 2010. godine.

Daljnje nevolje doživjela je kada je Alex Gray, koji ju je godinama opsesivno pratio, provalio u kuću 2015. dok su ona i njezina djeca spavali, što je završilo njegovim osuđivanjem i pritvorom prema Zakonu o mentalnom zdravlju.

Osim toga, u svojoj knjizi, ona tvrdi da ju je osoba iz glazbene industrije napala dok je zaspala u njegovoj hotelskoj sobi tijekom boravka u inozemstvu nakon što se "napila" na zabavi.

Lily, koja je u braku s glumcem iz serije "Stranger Things", Davidom Harbourom, majka je dviju kćeri s bivšim partnerom Samom Cooperom, a također je otvoreno govorila o problemima s ovisnošću o drogama.

- Ethel je imala sedam, Marnie šest godina kada sam se očistila, i ima puno s**nja koja su se dogodila prije toga zbog kojih će biti jako ljute, priznala je Lily.

Govoreći o svojoj odluci da se okrene glumi, koja je uključivala nastup na West Endu i ulogu u seriji "Dreamland" na Skyju, rekla je: "Kazalište i nastupanje pred velikim masama daje adrenalin... Osjećam se kao da sam ponovno živa - to je ovisnost."

- Osjećam da sam postigla sve što sam htjela u svojoj karijeri, i osjećam se kao da sam pobijedila kao glazbenica, ali s druge strane ne mogu samo pripremati sendviče i voziti djecu na njihove aktivnosti. To ću raditi nekoliko mjeseci, a ona ću zagristi nešto novo, dodala je Lily.

Nakon uspjeha koji je ostvarila kao glazbenica, okreće se glumi i traži novi izazov koji će je ispuniti. Odlučna i hrabra, Lily je spremna zagristi u nešto novo i otkriti što budućnost donosi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 03:20