NOVI SKANDAL

Glazbeni milijarder upleten u novu tužbu: ‘Više od godinu dana zbog njega sam trpio neželjeno pipkanje i dodirivanje anusa‘

Prijetio je da će mu nanijeti tjelesne ozljede ako ne udovolji njegovim zahtjevima

Sean ”Diddy” Combs, poznatiji kao P. Diddy

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Rap milijarder Sean "Diddy" Combs optužen je da je seksualno zlostavljao muškarca nakon što ga je producent tužio za stalno pipkanje i moguće silovanje izazvano drogom.

Naime, Rodney "Lil Rod" Jones tvrdi da mu je naređeno da vrbuje prostitutke i vodi ljubav s njima zbog "zadovoljstva zvijezde", te ističe kako ima stotine sati video zapisa koji dokumentiraju Combsovu "ozbiljnu ilegalnu aktivnost".

Prema Daily Mailu, ova hip-hop zvijezda već se bori s optužbama triju žena zbog kojih je i izgubio mnoštvo komercijalnih poslova.

Dodatno, Jones je imenovao neka od najvećih imena u industriji kao suoptuženike u ovoj tužbi teškoj 30 milijuna dolara, tvrdeći da je vlasnik diskografske kuće "Ethiopia Habtemariam" svoje pipkanje opisivao kao "prijateljsku igru‘"i njegov način da "pokaže da mu se sviđaš".

image

P. Diddy 2000. godine

Doug Kanter/Afp

Zvijezda, poznata po imenima Puff Daddy, P. Diddy, Diddy i Love, odbacila je postojeće optužbe protiv sebe, nazvavši ih "mučnim", a njegov odvjetnik negirao je Jonesove tvrdnje te ih nazvao "čistom izmišljotinom".

- Lil Rod nije ništa drugo nego lažljivac koji je podnio tužbu tešku 30 milijardi dolara besramno tražeći nezasluženu isplatu - rekao je odvjetnik Shawn Holley za TMZ.

- Njegovo bezobzirno nabacivanje imena i događaja koji su čista fikcija i koji se jednostavno nisu dogodili nije ništa više od prozirnog pokušaja da prikupi pažnju. Imamo uvjerljive dokaze da su njegove tvrdnje potpuna laž. Naši pokušaji da podijelimo ovaj dokaz s odvjetnikom gospodina Jonesa, Tyroneom Blackburnom, ignorirani su jer gospodin Blackburn odbija uzvratiti naše pozive - tvrdi odvjetnik slavnog Combsa.

Inače, Combs je angažirao Jonesa u kolovozu 2022. da producira neke od pjesama na R&B albumu ‘The Love Album: Off the Grid‘ koji je bio nominiran za Grammyja nakon svog izlaska u rujnu 2023.

- Gospodin Jones je pristao i njegov život je otada okružen štetnim utjecajem - tvrdi se u tužbi.

Prema tužbi, više od godinu dana je trpio "konstantno neželjeno pipanje i dodirivanje anusa", u Combsovim domovima na Floridi, Los Angelesu i New Yorku, kao i na unajmljenoj jahti na američkim Djevičanskim otocima.

Combs ga je upoznao s Cubom Goodingom Jr. na jahti gdje je glumac navodno počeo "dirati, pipati i milovati noge gospodina Jonesa, njegov gornji dio unutarnje strane bedara u blizini njegovih prepona, križa u blizini njegove stražnjice i njegovih ramena‘‘.

image

P. Diddy u studenom 2023.

Timmie/Goff Photos/Profimedia/Timmie/goff Photos/profimedia

Tvrdi da ga je također seksualno napastovala rođakinja Combsove djevojke Yung Miami i da ga je prisilila da gleda video producenta Stevieja J kako se seksa s drugim muškarcem. Prema tužbi, Jones je morao raditi u Combsovoj kupaonici gdje bi se zvijezda tuširala gola iza staklenog paravana.

Producent tvrdi da se Combs hvalio da je "pucao u ljude" i prijetio da će mu nanijeti tjelesne ozljede ako ne udovolji njegovim zahtjevima. Nadalje, kaže da je zvijezda privatno priznala umiješanost u pucnjavu u noćnom klubu 1999. godine, nakon čega je oslobođen optužbi za posjedovanje oružja i podmićivanje.

- Gospodin Combs stalno je jasno davao do znanja da ima ogromnu moć u glazbenoj industriji i kod organa za provođenje zakona - tvrdi se u tužbi. Jones ističe da su na kućnim zabavama zvijezde gostovale maloljetnice i seksualne radnice te da je vidio kako im zvijezda stavlja drogu u piće.

image

P. Diddy

Faye Sadou/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Faye Sadou/mpi/capital Pictures/profimedia

Također tvrdi da mu je naređeno da obilazi barove i noćne klubove u Miamiju kako bi regrutirao seksualne radnice, a kaže da je i sam bio drogiran u veljači prošle godine prije nego što se probudio gol, s vrtoglavicom i zbunjen u krevetu s Combsom i dvije seksualne radnice.

Tužba je podnesena u ponedjeljak, samo tri tjedna nakon što je Jones pokrenuo žalbu na stranici Gofundme tražeći novac za tužbu protiv repera povodom neisplaćene autorske naknade.

- Veći dio proteklih 6 mjeseci, moj tim i ja smo poduzeli sve da se te stvari riješe i to pošteno - napisao je.

- Međutim, Diddyjeva pregovaračka taktika, da zaustavi komunikaciju, isuši (moja) sredstva i natjera me da pregovaram iz očaja ili bez pravog načina da uzvratim, natjerala me da se okrenem ovome - stoji na stranici.

image

P. Diddy i Cassie Ventura

Chris Delmas/Afp/Profimedia/Chris Delmas/afp/profimedia

Podsjetimo, krajem prošle godine, Combs je šokirao glazbeni svijet zbog tužbe koju je podnijela njegova bivša djevojka, pjevačica Cassie.

Cassie, čije je službeno ime Casandra Ventura, hodala je s Combsom više od desetljeća. Tvrdi da ju je tijekom njihove veze Combs više puta napao, okrutno je tukao i silovao, te kontrolirao svaki aspekt njezina života, izvještava New York Times. Suočila se s "ciklusom zlostavljanja, nasilja i seksualne trgovine“ sve dok njihova veza nije okončana 2018., navodi se u tužbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 12:11