IMA SE, MOŽE SE

Glazbenik zna kako uštedjeti: Organizirao jedan ‘baby shower‘ za petero djece koju će u isto vrijeme dobiti s petero žena

Buduće mame i Will pozirali su za zajedničku fotografiju

Glazbenik i pet žena koje su sve trudne s njim u isto vrijeme

 Instagram/lizzy Ashliegh/

Što više to bolje - čini se da se upravo time vodi njujorški glazbenik Zeddy Will (22), koji je nedavno organizirao zajedničku zabavu povodom rođenja djeteta za svojih pet trudnih partnerica. Tu je informaciju na TikToku podijelila jedna od trudnica, Lizzy Ashliegh (29).

Popularni ‘baby shower‘ organiziran je u Queensu 14. siječnja, a buduće mame i Will pozirali su za zajedničku fotografiju.

"Dobrodošli mali Zeddy Willsi 1-5", pisalo je na pozivnici za veseli događaj.

“Pretpostavljam da smo sada ‘Sister Wives‘”, napisala je Ashleigh uz video, referirajući se na popularnu TLC emisiju "Sve žene moga muža" (Sister Wives) koja prati živote poligamističke obitelji.

Pjevačica je također podijelila sretne fotografije ove velike netradicionalne obitelji.

Ashleigh je u sljedećem videu otkrila da je pet mama - Ashleigh, Bonnie B, Kay Merie, Jylene Vila i Iyanla Kalifa Galletti - "prihvatilo jedna drugu" jer je "bolje za djecu" da odrastaju kao jedna "velika obitelj."

"Pogledajte našu prekrasnu obitelj!", napisala je u opisu jedne od fotografija. "Volimo našeg taticu! Nećemo uništavati živote naših beba. Naše su obitelji prihvatile ovu situaciju!"

"Društvo se promijenilo, a zauzvrat i moderna dinamika odnosa. Bit je u osobnom redefiniranju odnosa, odvajanja od toga da je jedan način prihvatljiv svima i odmicanja od društvenih pritisaka da se prilagodite", komentirao je Willov menadžer za The Post ovu neobičnu situaciju.

Njegov tim također je rekao za medije da vjeruju da je glazbenik dovoljno zreo da se nosi s petero djece.

Unatoč tome što je obitelj prihvatila njihov nekonvencionalan život, mnogi su im u komentarima uputili negativne kritike.

“To je neugodno, neću lagati”, napisao je jedan korisnik TikToka.

"Umirem od smijeha, ovo je tako odvratno", napisao je drugi.

Jedan korisnik je u nevjerici napisao: "Molim te, reci mi da ovo nije stvarno."

"Nikad se ne bih našao u ovakvoj situaciji", dodao je jedan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 13:42