BURNA AFERA

‘Gledala sam stare fotke s ‘vlaka smrti‘ i doznala groznu istinu... Pa to je naša dadilja!‘

‘Pregledavala sam stare fotografije i naišla na više od jedne gdje su si bili malo preblizu...‘, otkrila je

Natalie otkrila da je muž vara s dadiljom

 Screenshot TikTok

Razvedena žena čiji je bivši muž dobio dijete s njihovom dadiljom postala je senzacija na internetu nakon što je podijelila video snimljen u Disney Worldu s obiteljskog putovanja na kojem se njih dvoje maze ‘malo preblisko‘. Natalie (33) s Ibize u Španjolskoj podijelila je brojne videozapise na TikToku o svom bivšem i njegovoj novoj djevojci, koja je slučajno njihova bivša dadilja.

Na jednoj fotografiji na ‘vlaku smrti‘ ona sjedi s njihovom kćeri, dok njezin tadašnji suprug sjedi iza njih u društvu dadilje, koja je naslonila glavu na njegovo rame.

"Pregledavala sam stare fotografije i naišla na više od jedne gdje su si bili malo preblizu...‘, napisala je u objavi.

Bivša supruga nikada nije eksplicitno izjavila da su njezin bivši i dadilja imali aferu, ali njezini video zapisi insinuiraju da se između njih nešto događalo dok su njih dvoje još bili u braku.

"Otišli smo u Disney u Orlandu i poveli dadilju sa sobom. Da pomogne s djecom... Ne s mužem", napisala je u snimci koja je pregledana više od 1,6 milijuna puta.

Mnogi pratitelji ostavili su ogorčene komentare.

image

Natalie progovorila o bivšem mužu koji ju je varao s dadiljom

Screenshot Tiktok/

"Prva stvar koja ih je odala bilo je to što su sjedili zajedno na vožnji", glasio je jedan od komentara, dok je druga osoba dodala: "Ona je dobro znala da će završiti na fotografiji.. .To je tako jadno od nje."

Drugi su pak okrivili Natalie jer je angažirala atraktivnu dadilju. "Nikada ne biste imali ovaj problem da ste angažirali gospođu Doubtfire", "Vi ste bili preljubazni. Nikada nemojte angažirati mladu dadilju, uvijek zaposlite neku staru baku", glasili su neki od savjeta u komentarima.

Brojne dadilje također su se uključile u raspravu te su inzistirale na tome da je Nataliena bivša zaposlenica prevršila svaku mjeru.

"Kao bivša dadilja koja je živjela s takvim obiteljima, a sada majka, ovo me ljuti i to zbog tebe. Nije teško to NE učiniti!", poručila je jedna bivša dadilja, dok se druga nadovezala: "Kao bivša dadilja, ja bih sjedila s djetetom ili mamom, a ne s tatom!"

Neki su joj pak prigovorili zašto se troje odraslih ljudi brine o samo jednom djetetu, na što je Natalie odgovorila da su zapravo doveli dvije dadilje da im pomognu s njihovo dvoje male djece na putovanju.

Natalie, čija djeca sada imaju 9 i 10 godina, objasnila je da su u to vrijeme imali dvije dadilje koje su radile u različitim smjenama. Kada su prije šest godina krenuli na jednomjesečno putovanje u SAD, poveli su obje dadilje kako bi se imali s kime družiti u slobodno vrijeme. A čini se da je njezin muž to druženje malo preozbiljno shvatio...

image

Natalie progovorila o bivšem mužu koji ju je varao s dadiljom

Screenshot Tiktok/

Natalie je također priznala da joj je ovo bila teška godina jer je kao majka koja radi od kuće morala pristati na početnički posao s niskom plaćom, a njezina bivša dadilja sada živi u njezinom starom domu. Također je objasnila da u Španjolskoj zapravo nema alimentacije. Kad se par razvede, iz braka izađu s onime s čime su u njega i ušli.

"Kad sam se udala, imala sam 22 godine, nisam imala ništa kad sam ušla u brak. Dakle, sav novac koji dobijem je stvar njegove dobre volje. Pravno mi ne mora dati ništa", govori Natalie.

Mnogi su je pitali zašto napada bivšu dadilju, a ne svog bivšeg supruga jer ‘za tango je ipak potrebno dvoje‘.

image

Natalie progovorila o bivšem mužu koji ju je varao s dadiljom

Screenshot Tiktok/

"Dobivam toliko komentara u kojima me pitaju zašto su svi moji videi usmjereni protiv dadilje, a ne prema mom bivšem mužu jer je ‘za tango potrebno dvoje‘ i tako dalje. Htjela sam objasniti zašto to radim. Moj bivši muž bio je prilično drag i pokajao se, dok je dadilja bila čista suprotnost. Šalje mi odvratne poruke. Čim sam se iselila iz svoje stare vile, ona se odmah uselila. Zabranila mi je čak da dođem u kuću po djecu. Ne mogu doći i pokupiti svoje stvari. Ako želim uzeti iz te kuće nešto što je moje, pošalju mi to po čistačici. Ona je zapravo podnijela prijavu policiji protiv mene na početku svega jer kad sam saznala za njih, poludjela sam. Kao da sam se potpuno izgubila. Mislim, tko ne bi?", požalila se Natalie.

Objasnila je i da nije imala pojma da je podnijela policijsku prijavu protiv nje sve dok nije dobila telefonski poziv iz policije zbog optužbi da ju je nazivala ‘droljom‘ i vrijeđala je.

"Rekla sam im - da, učinila sam to. Neću to poreći jer ona je drolja.‘ U svakom slučaju, na kraju sam je natjerala da odustane od optužbi protiv mene", objasnila je Natalie.

"Sve bi bilo drugačije da je drugačije postupila i da mi je rekla da joj je žao što se ovo dogodilo... Na kraju dana, ako se stvarno vole, a upravo su dobili zajedničko dijete, tko sam ja da ih sprječavam da budu zajedno? Samo je taj način kako su to riješili bio pogrešan, cijeli njezin stav prema meni je pogrešan. Kako je moguće da je ona tako užasna prema meni?", zaključila je Natalie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:02