HUW EDWARDS

Gledatelji zabrinuti za BBC-eva voditelja: ‘Budan je već gotovo dva tjedna, dajte mu jastuk i deku‘

Korisnici Twittera su među ostalim hvalili njegovo ‘nevjerojatno‘ izvještavanje, a jedan ga je nazvao ‘apsolutno fantastičnim‘

Huw Edwards

 Screenshot Youtube

Korisnici Twittera počeli su se šaliti da BBC-jev voditelj Huw Edwards treba odmor nakon što su ga vidjeli kako vodi BBC-jevo izvještavanje o kraljičinom sprovodu. Edwards je također izvještavao jutros na BBC Newsu s Fergalom Keaneom.

Mnogi korisnici Twittera izrazili su nadu da će se voditelj počastiti zasluženim odmorom.

- Huw Edwards, obavio si nevjerojatan posao otkako si objavio smrt Njezina Veličanstva. Nadam se da će ti BBC omogućiti zasluženi odmor!, napisao je jedan korisnik Twittera.

- Može li netko dati Huwu Edwardsu jastuk i deku, nakon čega slijedi dugi odmor, molim vas?, našalio se drugi.

- Možemo li se svi zajedno udružiti na GoFundMe i priuštiti Huwu Edwardsu odmor kada sve ovo bude gotovo? Čovjek neprestano emitira već 12 dana, glasio je još jedan komentar u nizu.

- Huw Edwards sutra u ovo vrijeme, glasio je jedan duhoviti komentar na kojemu je fotografija muškarca kako se sunča.

Gledatelji su među ostalim hvalili njegovo ‘nevjerojatno‘ izvještavanje, a jedan ga je nazvao ‘apsolutno fantastičnim‘.

Prošloga su tjedna gledatelji BBC Newsa izrazili zabrinutost za Edwardsovo zdravlje nakon što je voditelj viđen s krvavim desnim okom.

Voditelj je izazvao zabrinutost na društvenim mrežama dok je izvještavao o procesiji u kojoj je kraljičin lijes premješten iz palače u katedralu. Gledatelji su uočili voditeljevo krvavo oko, rekavši da se nadaju da će ga liječiti.

Edwards je također bio voditelj koji je 8. rujna naciji objavio vijest da je kraljica Elizabeta II. preminula i za svoj profesionalizam dobio brojne pohvale javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:36