UŽIVAJU ZAJEDNO

Glumac iz ‘Bijelog lotosa‘ ljubi frizera Kim Kardashian: ‘Sretan sam i zaljubljen. Uzimam nešto i za povećanje libida‘

Iako nije jasno kada su se upoznali ili počeli izlaziti, njihove fotografije u Meksiku prve su potaknule nagađanja o ljubavnoj vezi

Lukas Gage i Chris Appleton

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Frizer reality zvijezde Kim Kardashian, Chris Appleton (39), potvrdio je romansu s glumačkom zvijezdom Lukasom Gageom (27). U novoj epizodi showa Drew Barrymore otkrio je mnoge detalje o svom privatnom životu, a progovorio je i o napitku za povećanje libida.

Gotovo mjesec dana nakon što je odlaskom u Meksiko prvi put pokrenuo glasine o ljubavnoj vezi, slavni frizer Chris Appleton potvrdio je svoju romansu s glumcem Lukasom Gageom, zvijezdom serije ‘Bijeli lotos‘. Kada ga je Barrymore upitala kakav mu je libido u posljednje vrijeme, spomenuo je smoothie koji radi za povećanje libida.

image

Lukas Gage i Chris Appleton

Instagram/Chris Appleton

- Zapravo je prilično dobro. Jako sam sretan, jako zaljubljen i osjećam se jako zahvalno što mogu provoditi vrijeme s nekim vrlo posebnim. Ljubav je stvarno posebna stvar i mislim da je upoznati nekoga s kim se stvarno povežeš posebno – rekao je Appleton i zaradio pljesak publike.

Barrymore je dodala da je Appleton sjajan ulov i dobra osoba te da ne poznaje nikoga tko više zaslužuje sreću.

Iako nije jasno kada su se upoznali ili počeli izlaziti, njihove fotografije u Meksiku prve su potaknule nagađanja o ljubavnoj vezi prije nego što su prošli tjedan debitirali na crvenom tepihu.

Bogata karijera

Oboje su izašli na crveni tepih na događaju Vanity Fair Young Hollywood, no kada su Gagea upitali jesu li meksičke fotografije najava njihove veze, dao je zagonetan odgovor u intervjuu za New York Times.

- Ako to žele misliti, mogu. Prilično sam otvorena knjiga o većini stvari u svome životu, ali imam problem s kulturom da svatko mora znati svačiji posao i ništa ne može biti sveto – rekao je tada Gage.

Glumac je karijeru započeo ulogama u filmovima Enlightened, Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, American Vandal i Assassination Nation. Također je glumio Tylera u popularnoj seriji ‘Euphoria‘. Postao je prepoznatljiv unutar glumačke industrije što je u konačnici dovelo do njegove uloge Dillona u prvoj sezoni HBO-ovog ‘Bijelog lotosa‘. Ispred njega je naporna godina, novi film ‘How to Blow Up a Pipeline‘ izlazi 7. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:51