BRAČNI KRAH

Glumac iz ‘Jamesa Bonda‘ razvodi se od svog supruga nakon 10 godina braka: Otkrili što im je presudilo

Ovakvom ishodu navodno je presudio užurbani poslovni raspored koji je sabotirao njihovu romansu

Ben Whishaw i Mark Bradshaw

 Profimedia

Britanski glumac Ben Whishaw (41) razveo se od svog supruga, australskog skladatelja Marka Bradshawa (39) nakon deset godina braka.

Ovakvom ishodu navodno je presudio užurbani poslovni raspored koji je sabotirao njihovu romansu.

Zvijezda filmova o Jamesu Bondu i filmski skladatelj bili su u vezi od 2009., a u brak su stupili 2012. godine u Sydneyu. Govorilo se i da su tada bili jako ponosni i sretni. Dvojac je svoju romansu držao u tajnosti pa su tek 2013. objavili svoju ljubav u javnosti, a Benov agent je potvrdio njihovu vezu.

image

Ben Whishaw

Instagram

"Ben nikada nije skrivao svoju seksualnost, ali kao i mnogi glumci radije ne razgovara o svojoj obitelji ili životu izvan svog posla”, rekao je agent.

No, sada se počelo pričati da je njihovoj romansi uslijedio kraj te da su se razišli. Međutim, još uvijek žive zajedno u stanu u istočnom Londonu, ali izlaze s drugim ljudima, potvrdio je za Daily Mail njihov blizak izvor.

“Putovanja i poslovni rasporedi učinili su svoje. Još uvijek žive zajedno i očito je sve vrlo prijateljski, ali viđaju se s drugim ljudima već nekoliko mjeseci”, kaže izvor i dodaje: “Brak im je propao. Benov suprug rekao je prijateljima da se viđa s drugim ljudima, da su putovanja i gusti poslovni rasporedi učinili svoje."

Inače, Ben i Mark upoznali su se 2009. na setu romantičnog dramskog filma 'Bright Star' u kojem je Ben glumio pjesnika Johna Keatsa, a Mark je skladao glazbu. Ben je u filmovima o Jamesu Bondu tri puta glumio Q-a, šefa odjela zaduženog za proizvodnju tehnoloških novosti, a osvojio je neke od najvažnijih filmskih i televizijskih nagrada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:19