‘BULLY‘ BUZZ

Glumac iz ‘Sam u kući‘ uhićen zbog obiteljskog nasilja: Davio curu jer je besplatno dala njegove autograme?

Izvor iz policije rekao je da se glumac ‘sam predao‘, a na kraju je pušten iz pritvora uz jamčevinu

Macaulay Culkin i Devin Ratray

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Zvijezda kultnog filma "Sam u kući", Devin Ratray (44), koji je utjelovio Kevinova starijeg brata Buzza, uhićen je zbog optužbi za obiteljsko nasilje nakon što je ranije ovog mjeseca navodno davio svoju djevojku u hotelskoj sobi u Oklahomi.

Njih su dvoje gostovali na OKC Pop Christmas Conu u Oklahomi, a glumac je predstavljen kao jedna od zvijezdi tog dvodnevnog događanja. Bivša dječja zvijezda najpoznatija je po ulozi zločestog starijeg brata Kevina McCallistera u božićnom filmu "Sam u kući" iz 1990. godine, u kojem glavnu ulogu tumači Macaulay Culkin.

image

Devin Ratray kao Buzz

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Na događaju kojem je prisustvovao Ratray se navodno naljutio na svoju djevojku dok su pili u jednom baru, a razlog zašto se naljutio je bio taj što dvjema obožavateljicama nije naplatila njegov autogram.

Svađa se zatim nastavila u hotelskoj sobi, gdje je navodno postao nasilan i pokušao je zadaviti. Policija ga je uhitila te se sada suočava s optužbama za obiteljsko nasilje, zlostavljanje i davljenje.

"Žrtva je imala problema s disanjem zbog davljenja te tvrdi da joj je okrivljenik prekrio usta rukom", navodi se u službenoj izjavi. Navodno joj je Ratray rekao: "Ovako ćeš umrijeti" dok ju je nastavljao daviti. Njegova djevojka tada ga je ugrizla za ruku i pokušala dozvati pomoć. On ju je tada prestao daviti, ali ju je nakon toga navodno počeo silovito udarati. Djevojka se uspjela nekako osloboditi Ratrayjeva stiska i istrčati iz sobe. Kada se vratila po svoje stvari, on je navodno udario šakom o stol.

image

Devin Ratray

John Parra/Getty Images/Profimedia

Izvor iz policije rekao je za Fox News da se glumac 'sam predao', a na kraju je pušten iz pritvora, nakon što je platio jamčevinu od 25 tisuća dolara. Ratray poriče sve optužbe iznesene protiv njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:23