IOAN U PROBLEMIMA

Glumac moli sud da mu dozvoli prodaju kuće: ‘Siromašan sam, uzdržava me nova cura, a bivša žena tamo besplatno živi‘

49-godišnji glumac tvrdi da njegova bivša supruga besplatno živi u luksuznoj kući otkako su se razišli u siječnju 2021.

Ioan Gruffudd i Alice Evans

 Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Zvijezda filmova ‘Fantastična četvorka‘ i ‘102 dalmatinca‘, Ioan Gruffudd, našao se u novim problemima tijekom brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Alice Evans. Gruffudd sada moli sud da mu odobri prodaju njihove kuće vrijedne dva milijuna dolara, prije nego što ostane bez nje jer je navodno ‘siromašan‘.

49-godišnji glumac tvrdi da njegova bivša supruga besplatno živi u luksuznoj kući otkako su se razišli u siječnju 2021., dok on izdvaja 6570 dolara mjesečno na troškove hipoteke, osiguranja i poreza na imovinu.

Zbog toga traži od suca da dopusti prodaju nekretnine prije nego što ode u ovrhu jer ni on ni bivša supruga Alice Evans nemaju dovoljno sredstava da pokriju troškove hipoteke, koji ukupno iznose 15.271 dolara, zatim troškove struje u iznosu od 4.616 dolara i 11.793 dolara neplaćenih poreza.

"Alice i ja ne možemo si priuštiti da je zadržimo, no ona se ne slaže s tim da je prodamo", stoji u sudskim dokumentima do kojih je došao Daily Mail.

image

Alice Evans i Ioan Gruffudd

Stewart Cook/Shutterstock Editorial/Profimedia

Velški glumac već se ranije žalio na loš financijski status, izjajvivši da je u prošloj godini imao samo jedan glumački angažman te da je toliko siromašan da se oslanja na ‘milostinju‘ njegove sadašnje partnerice, Biance Wallace, zbog koje je i napustio bivšu suprugu.

"Živim u iznajmljenom stanu sa svojom djevojkom koji mjesečno plaćam 3400 dolara. Moja djevojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i cijelu stanarinu, i to još od rujna, jer sam ja u nezavidnoj financijskoj situaciji", otkrio je Gruffudd.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

Valery Hache/Afp/Profimedia

"Objasnio sam Alice u kakvoj sam financijskoj situaciji i nekoliko puta sam je zamolio otkako smo se rastali, putem svog odvjetnika, da financijski pomogne i pristane na prodaju La Jolle (ime kuće, op.a.)... Ali Alice nije pristala na moje zahtjeve ili prijedloge nagodbe. Vjerujem da je sposobna kratkoročno pridonijeti u vezi troškova. Međutim, na temelju informacija koje imam, razumijem i vjerujem da si Alice ne može priuštiti dugoročno plaćanje troškova", dodao je glumac.

Podsjetimo, Gruffudd je podnio zahtjev za razvod braka u ožujku prošle godine i to nekoliko tjedana nakon što je Evans putem društvenih mreža izjavila da je napustio nju i djecu nakon 14 zajedničkih godina zbog druge žene. Tamo ga je vrijeđala i dijelila privatne poruke koje su razmjenjivali, a okomila se i na njegovu novu djevojku.

Stvar je otišla toliko daleko da su se oglasili čak i Ioanovi roditelji. Njegov je otac izjavio da "zna da već neko vrijeme imaju problema u braku", no tvrdnje da njihov sin maltretira svoju suprugu nije htio komentirati. Glumčeva majka tvrdila je da za raspad braka njezina sina nije kriva treća osoba.

Zbog svega toga, njegova je glumačka karijera patila, zbog čega si nije mogao priuštiti hipoteku od 745 tisuća dolara na kuću u kojoj ne živi već gotovo dvije godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:43