UPS...

Glumac naišao na kolegicu iz škole koja ga je ismijavala, a onda je postalo neugodno: ‘Kako su se stolovi okrenuli‘

Obožavatelji su imali mnogo toga za reći voditeljici pa su je tako počeli masovno prozivati zbog njezina ponašanja u prošlosti

Michael B. Jordan i kolegica iz škole

 Screenshot s Instagrama

Američki glumac Michael B. Jordan pojavio se na crvenom tepihu povodom projekcije filma “Creed III” u kojem je odigrao glavnu ulogu, ali i režirao treći dio ove poznate franšize.

Jedna novinarka, točnije voditeljica emisije “The Morning Hustle” Lore’l koja ga je kratko intervjuirala na crvenom tepihu, započela je njihov razgovor tako što mu je spomenula da su skupa išli u školu.

- Otrcani klinac, zar ne?, podsjetio ju je glumac referirajući se na njezin komentar koji mu je uputila u jednom podcastu iz 2021.

- Nisam to rekla!, pokušala se obraniti na što je on inzistirao da je “dobro čuo” izgledajući poprilično ozbiljno, iako ju je zatim prijateljski upitao: “Što ima?”

U preslušanom segmentu podcasta, voditeljica je uistinu tako nazvala glumca, ali nije mislila to kao uvredu. Međutim, kasnije je priznala da ga je ismijavala kada su još bili djeca.

- Da budem iskrena s vama, zadirkivali smo ga cijelo prokleto vrijeme jer se zvao Michael Jordan, a on nije bio Michael Jordan. Također bi dolazio u školu sa svojim fotografijama za audicije. Živjeli smo u Newarku... Ismijavali bismo ga govoreći mu: „Što ćeš učiniti sa svojim malim, glupim fotografijama? A pogledajte ga sada!, rekla je tijekom emisije.

Obožavatelji su imali mnogo toga za reći voditeljici pa su je tako počeli masovno prozivati zbog njezina ponašanja u prošlosti.

„Propustila si priliku ispričati mu se u lice”, „Dobro je što je uopće pristao odraditi intervju, ja ne bih na njegovom mjestu”, „Kako su se stolovi okrenuli”, pisali su joj na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:11